2024. augusztus 15. csütörtök Mária

A jõvõ szolgálatában

Agro Napló
A cégünk a VERTIKUM Kft. és jogelõd vállalata több mint 30 énes ipari és szolgáltató múlttal rendelkezik.
A vállalkozás gépgyártó és javító, ipari szolgáltató struktúrája a 70-es évek elején épült ki korábban mezőgazdasági gépállomásként mûködött a nagykőrösi telephelyen.

A nagykőrösi cég évek során országos jelentőségû vállalati bázissá fejlődött. A rendszerváltással egyidőben a vállalat átalakult.

Ekkor jött létre a VERTIKUM Ipari és Közlekedési Szolgáltató KFT.

A VERTIKUM KFT. mindinkább mezőgazdasági talajmûvelő gépek gyártására, fejlesztésére tért át és jelenleg az egyik legjelentősebb hazai talajmegmunkáló gép gyártóvá vált.

Évről évre megújuló és talajmegóvó új technológiájú termékkörrel áll a vevők rendelkezésére.

A VERTIKUM márkájú ásóboronák, fogóelemes magágykészítő gépek, nehézkultivátorok, kompaktorok, stb. ismertté váltak az egész országban, illetve Nyugat-Európában. Összes forgalmunk több mint 30 %-át az export adja. A sikert nemcsak a jó minőségnek és használhatóságnak köszönhetjük, hanem elsősorban annak, hogy a gépeink megfelelnek a környezetvarát talajmûvelő technológiák elvárásának.

A 90-es évek második felében a vállalkozás bővítette tevékenységét. A kereskedelmi palettájára felkerült a világhírû Lamborghini traktorcsalád.A VERTIKUM Kft. lett a Same-Deutz-Fahr konzorciumhoz tartozó világhírû LAMBORGHINI traktorok magyarországi kizárólagos importőre.

A bikát ábrázoló márka a múltba és jelenleg is a dinamikusan fejlődő új mûszaki megoldások alkalmazásán fáradozó mérnöki gárdájáról volt híres világszerte.

A LAMBORGHINI könnyû kiskerti, a szőlőkben, gyümölcsösökben használható keskeny nyomtávú és integrált szántóföldi nehéz traktorokat kínál a vevők részére. A Lamborghini F PLUS, PRÉMIUM, CHAMPION a világ minden részén ismertek és kedveltek a gazdák körében.

Lamborghini traktor jellemzője:

kis fogyasztás, tiszta kipufogógáz kibocsátás, természetbarát anyagok alkalmazása, magas rugalmassági tényező és erőleadás, hosszú élettartamú motorok, színvonalas munkakényelem. Magas mûszaki színvonal, megbízhatóság, elérhető ár.

A legújabb fejlesztésû Lamborghini motornál, amely hagyományosan közvetlen befecskendezésû, osztott hengerfejû erőforrást alkalmazza, úgynevezett "RISE - technology" módszert vezették be: a levegőt két csatornán keresztül juttatják be az égőtérbe alkalmazva "resonance effect"-et, így a 18 szelepes motorok forgónyomaték rugalmassága 48 %-os igen alacsony fogyasztás mellett.

A teljesítmény leadás pedig 1800-2350 min-1 fordulatszám tartományon belül marad közel maximális értékben.

Ezeket a motorokat a CHAMPION nevû legújabb traktorcsaládba építik be, 120, 135, 150, 160, 180 és 200 LE-ős teljesítmény kategóriában.

A mûszaki felszereltséget kényelmet, használhatóságot és nem utolsó sorban szépséget tekintve elmondható, hogy a világ legsikeresebb traktor modellje.

Magyarországon pedig "érték-ár'' viszonylatban egyedülálló.

A VERTIKUM KFT. egész országot lefedő márkakereskedői és vevőszolgálati hálózaton keresztül kínálja Lamborghini és VERTIKUM márkájú termékeit a mezőgazdasági vállalkozók részére.

A szlogen a következő

Mi nem csak eladunk – új technológiát ajánlunk és kiszolgálunk!

VERTIKUM KFT. 2750 Nagykőrös,

Zsíros dûlő 4. Tel.: (53) 351-255. Fax: (53) 351-881.
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?