2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

BIOMARK AGRO – megújult arculattal és termelõ barát megoldásokkal

Agro Napló
A Biomark Kft agrokémiai üzletága, amely növényvédõ szerek, mûtrágyák és más mezõgazdasági kemikáliákat gyártó cégek képviselõje és termékeik forgalmazója, a jövõben Biomark Agro néven folytatja mûködését. Ez a változás nyomon követhetõ lesz mind az üzleti arculatban, mind a piaci megjelenésben.
Cégünk elsősorban mint a Makhteshim-Agan izraeli növényvédőszer gyárak képviselője ismert. A világ vezető generikus gyártója ismét új termékkel jelentkezik. PYRINEX 25 CS néven olyan környezetbarát, mikrokapszulázott rovarölőszer kerül a hazai piacra, amely a szőlő- és gyümölcstermesztők régi vágyát teljesíti. A Pyrinex 25 CS hatóanyaga a klórpirifosz, egyike a molyok, levéltetvek, pajzstetvek ellen legnagyobb hatékonysággal felhasználható készítményeknek. A korszerû formuláció révén sikerült megőrizni a rendkívül hosszú hatástartamot, ugyanakkor gyakorlatilag veszélytelen a felhasználóra és kíméli a hasznos élő szervezeteket. A Pyrinex 25 CS új kategóriát teremt a szőlő- és gyümölcskártevők elleni küzdelemben.
A termelők igényeihez igazodva újabb- amerikai, ír, francia és magyar – cégek anyagait is beépítettük technológiánkba. Két év sikeres hazai vizsgálat után kapott engedélyt a francia GOEMAR cég növénykondicionáló tengeri alga kivonata. A BM 86 zöldség kultúrákban, míg a Multoleo változat szántóföldi felhasználásra kapott engedélyt. A termék a bio termesztésben is nagy jövő előtt áll. Egyedülálló elicitor hatása a hagyományos kemikáliákat felhasználó termesztéshez is jól illeszkedik, ugyanakkor az új utakat keresőknek valódi alternatívát nyújt, mert természetes úton növeli a növények ellenálló képességét.
Célunk a jövőben is az, hogy megoldásokat kínáljunk. Számoljon velünk!
Balczár Zoltán
Biomark Agro, marketing vezető
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?