Saját telephelyre költöztünk!

Agro Napló
Az Odisys Bt.-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a mezőgazdaság aktív résztvevői számára kínáljunk a költség-hatékonyságukat a lehető legnagyobb mértékben javító kiegészítő termékeket. Az eltelt tizenkét esztendő során a portfoliónk bővült, és mára teljesen átalakult.

Erőgépeink közül a Goldoni hivatalos gyári képviseleti jogával rendelkezünk Magyarország és Szlovákia területére. A John Deere forgalmazása, garanciális, és garancián túli szervizelése gyári képviseleti jog nélkül tartozik a cégünk tevékenységei sorába. Hivatalos Lemken és Chervona Zirka talajmunkagépek, a Nobili szántóföldi illetve kertészeti szár- és nyesedékzúzó, valamint növényvédő gépek gyártójának képviselete vagyunk – ahogy a Campagnola pneumatikus metszőrendszerek és a BFM szőlő-gyümölcs művelő gépek képviselete is fő termékprofilja társaságunknak.

Kínálatunkban 2011 óta megtalálható a John Deere által gyártott teljes portfólió: önjáró növényvédő és betakarító gépek, bálázók. A 2012-es esztendőtől kibővült tevékenységünk részeként ügyfeleink igényéhez igazodva bármilyen eszközt beszerzünk teljes körű ügyintézéssel – azaz a fuvarszervezési feladatokat és a finanszírozás ügyintézését is átvállaljuk.

A 2013-as évet a társaságunk számára jelentős fejlesztések jellemzik. Korábbi telephelyünket a volt Agroker Kft.-től béreltük. Mivel azonban az nem volt megvásárolható, a közelben, (mindössze 200 méternyire) lévő 11 ezer nm-es területet vettük meg, a Solárker Kft. telephelyét.

 

Rövid időn belül meg is kezdtük az igényeinknek megfelelő átalakítást. Ennek eredményeképpen a korábbi 450 nm-es raktár helyett most 1000 nm-es fedett raktárunk van, az irodánk 100 nm-ről 230 nm-re nőtt, és a korábbi 300 nm műhely helyett most 400 nm áll rendelkezésre. A telephely adottságainak köszönhetően lerövidültek a telepen belüli anyagmozgatási idők, így optimalizáltuk a holtidőket, amely a régi helyünkön jelentős kiesést okozott a nagy belső távolságok miatt. Új telephelyünkön az áruk fedett területre kerülhetnek, így gondosan megóvhatjuk azok állapotát. Mindezen épület beruházásokon túl a teljes gépszállító flottánkat is lecseréltük korszerű EURO 6 besorolású járművekre.

Aktuális, 2013-as kampányunkban a Goldoni traktorgyár és a Nobili gépgyárak kínálta lehetőséget ajánljuk vásárlóinknak: traktor, illetve növényvédő és/vagy nyesedékzúzó vásárlása esetén egy ingyenes gyárlátogatáson vehetnek részt. Így partnereink személyesen is megismerhetik a folyamatot, miként is készülnek a gépek a Goldoni, vagy akár más világhírű gyártók márkaneve alatt, és milyen magas szintű minőségellenőrzési rendszerrel gyártanak „traktort egy életre!”. A Goldoni traktorok egyedülállóan széles teljesítmény-, kerékméret- és váltómű konfigurációban érhetők el: 38 féle modell közel 85 féle változatával állunk vásárlóink rendelkezésükre. A kínálati paletta az egyedi igényeket is maximálisan kielégíti – nincs olyan variáció a kertészeti gépesítés terén 80–180 cm külsőszélesség tartományban, 21,5–96,5 LE-ig, amit ne tudnánk biztosítani.

A Goldoni traktorgyár termékei mellett felhívjuk figyelmüket a Nobili gyár által gyártott axiál- vagy radiál-ventilátoros permetezőgépekre, amelyek 300–4000 l tartálykapacitással és 55–105 cm-es ventilátorokkal rendelkező gépek, 20–30 év élettartamra ajánlva. Szivattyúik 55–140 l/min teljesítményűek, opcionálisan rendelhetők elektromos szakaszolással és nyomásvezérléssel, illetve elektrosztatikus feltöltő-rendszerrel. A növényvédő gépek gyártása mellett kiemelt profilja a gyárnak a szár- és nyesedékzúzók termékköre, minden igényt kielégítő anyagminőséggel, és széles gyártmánypalettával. A vásárlók 95–610 cm munkaszélességig közel 100 féle géptípusból választhatnak – akár speciális hidrosztatikusan hajtott felszedővel rendelkező vetőcsöves vagy gyűjtőrendszerű gépet (TRP), avagy az oldalkihordós kivitelt (BNE SDS).

 

Gépeink 3 év garanciával rendelkeznek, amelyeket most használtgép beszámítással, és extra árelőnnyel kínálunk. Az akciós ajánlatok csak a 2013. szeptember 30-áig megkötött megállapodásokra vonatkoznak!

Telephely avató nyíltnapunkra mindenkit várunk 2013. október 4-én. A gyakorlati bemutatók helyszíneit megújult honlapunkon találják meg.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Idén se lesz olcsóbb a krumpli

Az időjárás miatt szűkös lett a tavalyi termés, ezért jóval magasabb a burgonya ára, és nem is várható jelentős csökkenés.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!