Szentkirály Kft.-a kiskerttulajdonosok szolgálatában,hogy Önnek a kert kikapcsolódás legyen

Agro Napló
Az elmúlt évek kedvezõ tapasztalatai arra késztettek bennünket, hogy a Szentlõrinci Gazdanapok kiállítás– és vásáron ismét részt vegyünk és Önnek a legszemléletesebben, nyu-godt tanulmányozás közben bemutassuk az új termékeinket, valamint régi, de vevõi igények szerint módosított gyártmányainkat.
Az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer szerint gyártott KF jelzésû kapálógépeink és adaptereik (komposztáló, vízszivattyú, utánfutó, eke, kultivátor, kerekek) valamint pázsit- és fûnyírógépeink a vásár ideje alatt jelentős árengedménnyel megvásá-rolhatók. Jó hír a vásárba látogatóknak, hogy a nem konkrét vásárlási szándékkal érkezők is részesülhetnek az engedményből 10%-os részlet befizetése mellett.
Jó gazdához mérten, mi sem pihentünk. Folyamatosan fejlesztettük kisgépeinket, hiszen ez elengedhetetlen vevőink elégedettségének fokozásához. A nehéz fizikai munkát igénylő ásás és kisüzemi munkák gépesítéséhez a jól bevált HONDA és BRIGGS, illetve egy szerényebb igé-nyeket kielégítő TECUMSEH 3,5-6,5 LE-jû benzinmotorral szerelt masszív felépítésû acélcsigás lehajtású kapá-lógépünket kínáljuk. A ha-gyományos és egy új formájú, rezgéscsökkentett tolókarral szeretnénk még jobban megkedveltetni ezt a gépcsaládot.
Burgonya töltögetőeke adaptert is korszerûsítettük a hatékonyabb betöltés folya-mata érdekében. A gazdák által megkedvelt DK típusú kaszaadapterünket is biztonságosabban kezelhető kivitelben gyártjuk, szinte már 100%-ban magyar beszállítói háttér segítsé-gével.
Azoknak a hobbi-kertészeknek - akik elsősorban a díszkertek ápolásával szeretnének foglalatoskodni - kínáljuk a továbbfejlesztett ZENGŐ típusnevû pázsitnyíró gépcsaládot, amelyben egy egyszerûbb kivitelû oldalkidobós és -vevői kívánságra- fûgyûjtős F jelzésû kon-strukcióval ismerkedhetnek meg. A vágási állítási fokozat három- ill. ötlépcsős automata (3-7 cm). Vágási szélesség mindkét esetben 45cm. Az egy lépésben mélyhúzott kaszaházak kiküszöbölik a régiek gyengeségeit, és a benzinmotorral együtt, vagy éppen a kapálógép adapterként kellő ápolás mellett várhatóan hosszú ideig szolgálni fogják a felhasználóját.
Reméljük ezzel a kis ízelítővel kedvet adtunk Önnek a (további) vásárláshoz. Szeretettel várjuk érdeklődését az immár tradicionális helyen felállított pavilonunknál vagy cégünk dél-magyarországi telephelyén:
H-795l Szabadszentkirály, Petőfi Sándor u. 78.
Telefon: 73/ 472-223; -224
Fax: 73/ 472- 225
szentkir@matavnet.hu
www.szentkiraly-tiller.hu
...mert tudják: "...kell a kertnek"
Szabó Norbert
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?