A SEGHERSgenetics kanok új nemzedéke

Agro Napló
A SEGHERSgenetics céget már eddig is úgy tartották nyílván a világ számos országában – köztük hazánkban is – mint azt a céget, amelyik a termelõknek a legtöbb színhúst tudja biztosítani a legalacsonyabb költséggel. Ezt a hírnevet szeretnénk erõsíteni új terminál-kanjainkkal a hazai és számos más európai ország piacán, ahova jelentõs számban exportálunk tenyészállatokat.
Az általunk kínált valamennyi terminál-kankonstrukció homozigóta stresszmenetes, mely tulajdonság nem csak a termelőnek jelent extra hasznot a telepen, illetve a szállítás során történő kiesés csökkentése által, de a SEGHERS kanoktól származó utódokkal a vágóhíd is kiváló húsminőségû alapanyagra tehet szert a nélkül, hogy le kellene mondania a magas színhústartalomról. Kanjaink rendkívül nyugodt, könnyen kezelhető jószágok, azonban ezzel együtt is nagyon jó libidóval rendelkeznek.
A homozigóta stresszmentességnek köszönhetően bátran ajánljuk kanjainkat az olyan F1-es kocaállományokra is, ahol tenni akarnak a stressz okozta kiesés csökkentése érdekében. Tenyészállataink Magyarországon kerülnek előállításra, így folyamatosan, nagyon rugalmas kiszolgálást tudunk biztosítani vevőink számára. Az előállító telepünk kiemelkedően magas állategészségügyi státusszal rendelkezik. A négyesmentességen túlmenően (melyet minden egyes esetben egyedi vérvizsgálattal dokumentálunk) állományunk mentes a mycoplasmatól, a haemophylustol a torzító orrgyulladástól, a dysenteriatol is, hogy csak a gazdaságilag legfontosabb betegségeket említsük.
A kan-palettánkról minden termelőnek tudunk a számára megfelelő kant ajánlani. A kanok sorában a Turbo kifejezetten a nagysúlyra való hízlalásra alkalmas malac előállításához lett kitenyésztve, ahol a kiváló takarmányértékesítés és a minél gyorsabb elkészülési idő a két legfontosabb értékmérő tulajdonság. Az OptiMus tökéletes összhangot teremt a növekedési erély és a magas színhústartalom között, míg a MaxiMus névre keresztelt kanunkat kimondottan az extra húsmennyiséget és húsminőséget igénylő piacokra termelő gazdaságok számára ajánljuk. Természetesen minden egyes kan egyedi tesztelésre kerül, mely során a küllemét, a színhústartalmát és a napi testtömeggyarapodását értékeljük ki. A kapott eredmények alapján rangsoroljuk kanjainkat, hogy mindenki csak a kan értékével arányos összeget fizessen tenyészállatainkkért, melyekre teljes garanciát vállalunk.

Amennyiben kanjainkról többet szeretne megtudni, úgy keresse meg standunkat a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon, vagy vegye fel felünk a kapcsolatot az alábbi címen, ahol szívesen állunk rendelkezésére:

SEGHERSgenetics Kft
2471 Baracska, Nagyhalompuszta, Pf.: 100
telefon/fax: 06-22-454-114
06-22-454-164
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ikervélemény – afrikai sertéspestis

Ikervélemény – afrikai sertéspestis

Világszerte igen nagy gondokat okoz az afrikai sertéspestis (ASP), mert ennek a fertőző betegségnek a nyomán nemcsak állategészségügyi, hanem gazdaság...

Mikotoxin-problémák sertésekben

Mikotoxin-problémák sertésekben

Idén az időjárás kedvezett számos gombafaj megtelepedésének, így a sertéstakarmányokban is számíthatunk a mikotoxinok megjelenésére, esetenként magas...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!