Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok

Agro Napló
A Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokra szeptember 12-15. között nyolcadik alkalommal kerül sor. A vásár rendezõi a Bábolna Rt., a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. és az IKR Rt., szervezõje a Hungexpo Rt.
A rendezvény Bábolna központjában és a közeli szabad területeken mintegy 30 ezer négyzetméteren valósulhat meg, több mint 200 kiállító részvételével. A tematika csaknem húsz témaköre a mezőgazdaság teljes vertikumát átfogja. Legnagyobb súllyal a növénytermesztés gépei és eszközei szerepelnek: a kiállítók több mint 40 %-a, a kiállítási terület 60%-a ezt az agrárágazatot képviseli. A kiállítás teljes kínálatában a mezőgazdasági építészettől a szállítmányozáson át, a sajtó és könyvkiadásig a mezőgazdaság technikai hátterének minden fontos területét képviselik a kiállítók.

A tervezett szakmai kísérőesemények az ágazat időszerû kérdéseihez igazodnak.
A BNG szakmai rangját emeli, hogy az előzetes elképzelések szerint itt lesz a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének (MEGOSZ) kibővített elnökségi ülése,
az MTA Növénytermesztési Szakbizottságának és az MTA Agrár-Mûszaki Bizottságának kihelyezett ülése. Itt kerül sorra a Mezőgazdasági Bérvállalkozók Szövetségének közgyûlése is.
A közönségprogramok újakkal egészülnek ki, például a Gazdanapok történetében először traktorhúzó versenyt is rendeznek. A BNG gazdag kínálatával joggal számíthat az érdeklődő nagyközönségre, és mint szakvásár, kiváló lehetőséget teremt konkrét üzletkötésekre, az ágazat szakembereinek találkozására.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!