GPS-es sorvezetõ újdonságok és fejlesztési lehetõségek a www.agrogazda.hu kínálatában

Agro Napló
A Landasin-Agrogazda Kft. számára kiemelten fontos ügyfeleink visszajelzése. Ennek megfelelõen bõvítjük sorvezetõ termékkínálatunkat, fejlesztjük sorvezetõ készülékeinket. Az elmúlt egy évben jelentõs erõforrásokat szántunk a saját, LD-Agro márkanevû sorvezetõ GPS-ek tökéletesítésére. Az igényeknek megfelelõen pedig egy minden eddiginél nagyobb, 8 colos kijelzõvel rendelkezõ GPS-es sorvezetõt, a LineGuide 800-at is sikerrel mutattunk be a 2013-as AGROmashEXPO kiállításon. A kiállítás másik sikerterméke a Leica automata gépvezérlés volt, mellyel akár 2-3cm-es pontosság is elérhetõ.

LineGuide 800 sorvezető



A Landasin-Agrogazda Kft. saját fejlesztésû sorvezetőinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerővel a jobb láthatóság érdekében. A kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevő biztosítja.



A LineGuide 800 GPS sorvezető nem csak a virtuális szakaszolás kijelzést tudja, hanem vezérelni is az AgroTronik 10, Bravo 300S RCU, Bravo 180 permetező computereket, így csak egy átalakító kábelre van szükség a teljes vagy részleges automata szakaszoláshoz.



A táblán belül differenciált tápanyagkijuttatáshoz a LineGuide 800-as sorvezető GPS-be az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetőek! Partnerünk, az Eurofins Agroscience Services Kft. szakemberei elvégzik a szükséges talajmintavételezést, majd elkészítik a differenciált tápanyag utánpótlási térképeket. Tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás felé!

 


 

 

Automata szakaszoló LD-Agro típusú sorvezetőkhöz



Mg Navigátor V2, LineGuide 300/800 típusú sorvezetőkkel köthető össze az AS7500-as típusú GPS alapú automata szakaszoló egység. A GPS-es sorvezetőről érkező GPS jelek segítségével automatikusan képes vezérelni a permetezőgépet, hogy a már kezelt területekre ne jusson újabb permetszer vagy folyékony mûtrágya.

 

 




 

 

Automata kormányzás, 2-3cm-es RTK pontosság



A Landasin-Agrogazda Kft. 2013-tól a Leica cég mezőgazdasági gépvezérlésének kizárólagos forgalmazója. A svájci Leica professzionális sorvezetőivel minden elérhető! Automata szakaszolás, dőlésszög-kompenzáció, flottakövetés, automata kormányzás (univerzális dörzskerekes, vagy előkészített gépeknél hidraulikus), RTK pontosság FÖMI által biztosított korrekciós jellel vagy akár saját bázisállomással. 

 

 


 

 

Ingyenes LD Agro MAP szoftver



A program valamennyi LD-Agro sorvezető GPS készülék (Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide300 és LineGuide800) adatait képes kezelni. Asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról. A táblaadatok megtekinthetőek, különböző statisztikai adatokat is megjelenít, valamint ezekről munkajelentést is készíthet, ami bérmunkák végzésénél lehet hasznos. A LineGuide típusú sorvezetőknél a kijutattási térképek kezeléséért felelős.

 

 


 

 

 

Tolatókamera



Valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-hez rendelhető 1 vagy 2 tolatókamera. A kameraképek és a sorvezető képe között egy kapcsolóval azonnal válthat, így bíztosabban tolathat, elkerülheti a baleseteket.

 

 


 

 

 

 

Sorvezető szoftver frissítés



A fél évnél idősebb sorvezető készülékekre elérhető egy szoftver frissítés, az új verzió megjelenítése gyorsabb, illetve néhány új funkcióval is bővült, melyekkel még tökéletesebb lehet a munkavégzés. Részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken!

 

 

R.A.M. típusú vákumos tartó



A sorvezető GPS-ekhez ezentúl rendelhető amerikai gyártmányú, nagy teherbírású vákuumos tartókar is, mellyel a kijelzők masszivan rögzíthetők a gépek üvegfelületeire. 



Forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett értékesítő kollégáink és felkészült szerviz hátterünk minden helyzetre megoldást nyújt Önnek, legyen akár régi, vagy leendő ügyfelünk!

 


 

 

 



Kocsis Árpád 

www.agrogazda.hu 

+36 70/342-3887

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!