2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Itt az INAZUMA

Agro Napló

Milyen előnyökkel jár az INAZUMA használata?

 

A TÖBBRÉTEGÛ VÉDELEM PILLÉREI



A közvetlen hulló permetlé kontamináció a fedés pillanatában halálos a célszervezetekre.

Az így el nem talált, de egyébként érzékeny rovarok a permetlé beszáradása előtt érintkezve a készítménnyel szintén elpusztulnak.

A permetlé beszáradását követően a termék képes a rovarok ideiglenes távoltartására – ez a pár órától egy-két napig terjedő időszakra igaz –, így akadályozva az újbóli betelepedést.

Végezetül, amikor ez a gát is ledőlni látszik, válik érzékelhetővé az utolsó réteg, ami a növénybe való bejutással és áramlással a szúró-, szívó rovarok esetében ad még további több napos – akár hetes – védelmet is.

 


 

 

A LASSÚ ADAPTÁCIÓ BIZTOSÍTÉKAI



A két teljesen eltérő hatásmechanizmus garantálja a rezisztencia kialakulásának mérséklését, ezzel az engedélyezett módon való felhasználás esetén gyakorlatilag nem kell számolni.

További biztosíték a két hatóanyag penetrációjának és hatáskifejtésének eltérő sebessége. Ez is segíti a rezisztencia gátlását, azzal, hogy az idő múlásával nem lesz jelen mindkét hatóanyag, tehát körülményesebbé válik a hozzájuk való adaptáció.

Jótékony továbbá ebben az esetben is, hogy a célszervezetekre gyakorolt hatáshossz is nagyban eltér a két hatóanyagot illetően; így az adott populáció nem feltétlen minden tagja találkozik mindkét hatóanyaggal, de mindkettő halálos a számukra.

További két előny, amely a készítmény fizikokémiai tulajdonságában rejlik:



Hûvös időben való kiváló alkalmazhatósága teszi megbízhatóvá a korán betelepülő repce ormányosainak célzott kezelésére. A készítmény sem a hőmérsékletre, sem a permetlé beszáradását követő légmozgásokra nem érzékeny; mert mindkét hatóanyaga a növényre, ill. a növénybe horgonyzott, várva az áldozatait. Így a hûvös, szeles tavaszi kezelések legbiztosabb készítménye!

A rejtett életmódot élő, vagy növényi fedezékben élő kártevők esetében is biztos választás, hiszen a növényen belüli hatóanyag-áramlással indirekt úton lesz a segítségünkre.

Az INAZUMA használók egyszerre védik munkavállalóikat, a végső fogyasztókat, a hasznos szervezeteket, a környezetet; úgy, hogy kíméletlen a célszervezeteire, akármilyen feltételek közepette – hûvösben, netán rejtve – is élnek!

Így lesz az INAZUMA egyszerre korszerû, modern rovarölő szer; amely sokrétûségével jelentkezik az Önök szolgálatába. Egy igazi villámcsapás, mely pöröly erejével és mélyen ható tartamosságával oldja meg a feladatát! Gyorsabb és tartósabb, erős és megbízható!

Én rábíznám a teendőket!

 



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!