A Pannonagri siker kulcsa: minõség, fejlesztés, folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel

Agro Napló
Idén március 22-23-án szervezte meg a Pannonagri Kft. szokásos évi továbbképzési programját gabonaszárító-kezelõk részére. Immár több mint 12 éves hagyomány, hogy a Pannonagri Kft. kétnapos továbbképzést szervez azon partnerei részére, akiknek Stela vagy LAW szárító alapgépekkel gabonaszárító telepeket létesített a közelmúltban. Az idei rendezvényen 40 partner vett részt, akik nagy érdeklõdést tanúsítottak a programok iránt.

 


 

 

A rendezvény egyik célja, hogy szakmaként ismertesse el a jó minőségben elvégzett gabonaszárítást és a minőségmegőrző gabonatárolást, hiszen a megtermelt és betakarított termés későbbi értéke nagyban függ a szárítástól, a szakszerû tárolástól. Ezen a munkaterületen is óriási értéket lehet megőrizni, de könnyen nagy károk, veszteségek is keletkezhetnek. Többek között az ilyen veszteségek elkerülésének feltételeit vették át újra a tanfolyam résztvevői.





A gabonaszárítás mellett a résztvevők érdekes kitekintést nyerhettek a mezőgazdaság fejlődésének vonatkozásairól, ezen belül a Pannonagri Kft. fejlesztési munkájáról. Ennek fő hangsúlya a korábbiakban alkalmazottnál olcsóbb gabonaszárítási és -tárolási technológia megvalósítása, amely a kisebb, 100-600 ha területû gazdaságok részére is elérhető már 30-60 millió forint befektetéssel. Az új megoldások alkalmazásával a gabonát egy kisebb gazdaság is leszáríthatja, tárolhatja, nem kell azt „nyomott áron” a kombájntól értékesíteni. A Pannonagri Kft. ajánl új, részben saját konstrukciójú gabonaszárító berendezést, illetve 20 méter szélességû, 5 méter vállmagasságú, 7 méter csúcsmagasságú és tetszőleges hosszúságú könnyûszerkezetes gabonatároló sátrat 14 000 Ft + áfa/m2 áron. Bővebb információ a +36-30/9563-034 telefonszámon.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Traktor vezetőfülkék világa

Traktor vezetőfülkék világa

A traktorok vezetőfülkéje az a munkahelyi környezet, ahol a jármű vezetőjének akár naponta – ha megszakításokkal is – 8-12 órát is el kell töltenie. N...

Újabb betakarítási dimenzióba lépünk

Újabb betakarítási dimenzióba lépünk

„Nagyigmándon és környezetében gazdálkodunk. A családomban régóta élethivatás a mezőgazdasággal való együttélés” – tudtuk meg Szentirmay Károlytól.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!