Hinowa minidömperek

Agro Napló
Kisvállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt hasznos eszközei lehetnek a Hinowa minidömperek, amelyek a csatlakoztatható adapterek révén akár húsz különbözõ géppé alakíthatóak.  

A Hinowa minidömpereket, – noha az önsúlyukhoz képest kiemelkedő szállítási kapacitásokkal bíró gépek – számtalan esetben vehetnék hasznát nem csupán az építőipari kisvállalkozók, hanem a mezőgazdaságban, erdőgazdálkodásban, fuvarozásban dolgozók, vagy akár az árukiadó és gépkölcsönző cégek. A minidömperekre csatlakoztatható adapterek révén egy multifunkcionális termelőeszköz tulajdonosává válhatunk.




Az olasz Hinowa 500 és 2500 kg közötti szállítási kapacitással hét méretrendben kínál minidömpereket. A magyar piacon az 1100, illetve 1200 kg-os kapacitású, a középmezőnybe tartozó HS1100, HS1150 és HS1200-as modellek számíthatnak a legnagyobb érdeklődésre. A HS1100 valójában az alapgép, amelyikhez tizennégyféle adapter választható, és amelyikhez már szériafelszereltségben dukál néhány olyan extra tartozék, mint a rezgéscsillapított lábtartó, kiegészítő hidraulikakör, vagy a hidraulikus láncfeszesítő. Ezzel szemben a HS1150 már továbbfejlesztett modell, húsz különböző adapter-csatlakoztatási lehetőséggel.

 

 

A két modell benzines (13 LE-s Honda GX390 I) és dízel erőforrással (10 LE-s Yanmar L100N) egyaránt kapható. A középkategória csúcsmodellje a HS1200-as minidömper, amelyet 14 LE-s kéthengeres, vízhûtéses Perkins motorokkal vérteznek fel. Az 1200 kg-os teherbírású változatot azoknak ajánljuk, akik kompromisszumok nélkül szeretnék kihasználni az eszköz multifunkcionalitásából származó előnyöket.



www.kormendi-online.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
„Gondolattól a megvalósulásig!”

„Gondolattól a megvalósulásig!”

A családi tulajdonban lévő vállalkozás fő tevékenységi köre a műszaki fejlesztés, tervezés valamint a megtervezett objektumok kivitelezésének szervezé...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!