Szervizszolgáltatás és alkatrészellátás

Agro Napló
- prémium szinten minden Massey Ferguson termékhez  

Egy modern mezőgazdasági gép vásárlásakor egyre több gazdaság számára elsődleges szempont az eszköz mögött álló szerviztámogatás és alkatrészellátás minősége. A tervezett beruházás ár-érték arányát is nagy mértékben befolyásolják ezek a tényezők megbízhatóságukkal, minőségükkel és gyorsaságukkal. A Massey Ferguson magyarországi értékesítése során az importőr Austro Diesel GmbH és a kereskedelmi hálózat tagjai nemcsak az erőgépek terén képviselik a prémium kategóriát, hanem a mögöttük álló szervizhálózat, alkatrészellátás és háttér támogatásban is.





A Bécs melletti székhelyû (Schwechat) vállalat az elsők között vezette be az országban a 24 órán belüli alkatrész ellátási rendszert a Massey Ferguson gépeket választó gazdák számára. A szisztéma lelke egy minden igényt kielégítő központ közel a magyar-osztrák határhoz. A raktárban a kopó alkatrészek 100%-a, míg minden gyártásban lévő összes típus alkatrészeinek 96%-a található meg. Ebbe a raktárba futnak be a kereskedők rendelései egy adott alkatrészre. A 24 órás ellátás mûködését egész évben rendelkezésre álló éjszakai gyorsposta, légiposta valamint szervizautók garantálják. A gyakorlatban, ha egy gazda délután négyig leadja alkatrész rendelését a kereskedőnél, a szükséges elem 96%-ban másnap reggelre megérkezik a kereskedőhöz. A tulajdonos már akár délután tovább dolgozhat traktorával, kombájnjával. A rendszer arra az igényre kínál megoldást, hogy az idő pénz és érték, de a kiesett idő és elvesztett bevétel a legnagyobb elkönyvelhető veszteséget jelentik egy vállalkozás számára.

 


 

 



Mit jelent a 24 órán belüli alkatrészellátás a gazdák számára…



…bizalom. A nagy értékû munkagép üzemelése hosszú ­távon garantált, a tulajdonos beruházása akkor is biztosítva van, ha a technika ördöge közbeszól. Megnyugvást jelenthet, hogy minden kereskedőnek saját mûhelye és modern felszereléssel ellátott szervizautója van. Extra biztonságot nyújt, hogy az importőr két specialistával is rendelkezik, akik bármikor a problémák megoldására készen állnak. A már említett 24 órán belüli alkatrészellátás gyors, precíz és azonnali professzionális megoldást kínál. Minden háttértámogatás elsődleges célja, hogy a Massey Ferguson gyártmányai elnyerjék partnereink bizalmát azzal, hogy az elvárt termelékenységet garantálják minimális állásidőkkel.

 


 

 



…kiszámítható gazdálkodás. A hoszszú távú kiszámítható költségek illetve az alacsony fenntartási, javítási ráfordítások jelentősen csökkentik a teljes élettartam alatti gépre fordított kiadásokat. A Massey Ferguson traktorok és kombájnok magas minőségi és technikai színvonalukkal lehetővé teszik a folytonos munkavégzést és a melléjük kínált szervizháttérrel kiszámíthatóvá teszik a gazdálkodást.



…jelentős költségcsökkenés. A szervizszolgáltatás elsődleges célja a javítások gyors és szakértő ellátása mellett a garantált üzemelés biztosítása és a költségcsökkentés. Minden gazdaság számára, egy gép meghibásodása miatt kiesett napok vagy hetek jelentős bevételcsökkenést eredményeznek. Gondoljunk csak az aratási szezonban több napot álló kombájnokra a nem elég gyors és hozzáértő alkatrészellátás és szerviz miatt. Ilyenkor egy év munkája mehet tönkre. Ugyancsak példának lehet felhozni a saját földjeiken vagy bérmunkában szántani, szállítani, szolgáltatni nem képes gazdákat. Mindkét esetben több millió forintos kárról is beszélhetünk. Ilyen esetekben értékelődik fel igazán és mutatja meg valós értékékét a Massey Ferguson termékei mögött álló professzionális és gyors 24 órán belüli alkatrészellátás.



Lőwi Barna • Austro Diesel GmbH

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!