Ismerkedés az idei év gépújdonságaival

Agro Napló
Tizenkét országból közel 300 gyártó és forgalmazó állította ki legújabb, illetve már jól ismert termékeit az idei Agro+MashExpo agrárkiállításon. A három napos rendezvényre jellemzõ volt a magas látogatói létszám, tömött standok és számos komoly érdeklõdõ ügyfél. A kiállítók jelentõs része több új géppel, eszközzel, eljárással mutatkozott be.  

A külföldi és magyarországi gépgyártók 2009-ben számos új és megújult géptípussal bővítették a forgalmazók kínálatát. A kiállítási standokat járva elmondható, hogy a látogatók nagyfokú érdeklődést mutattak a kiállítók új és már ismert termékeire is egyaránt.



Az Agro Napló rövid összeállításában azonban kifejezetten azokat a hazai gépgyártókat, illetve forgalmazókat ismertetjük meg Önökkel, akik 2010-ben a tavaszi talajelőkészítés, növényvédelem és vetés területén egy-egy új géppel, fejlesztéssel jelentek meg a hazai piacon, mindezt a teljesség igénye nélkül. A bemutatott újdonságokkal olvasóink közelebbről is megismerkedhetnek, hiszen az alább említett cégek termékeivel az Agro Napló weboldala bővebben foglalkozik.



Csak néhány példát hozva a weblapunkon olvasható összeállításból: a talajelőkészítés tekintetében számos újdonságot kínál a Szegána Kft., a Vogel&Noot Mezőgépgyár Kft., Hanki-Ker Kft., az Omikron, a Güttler és a Kverneland csoport is, míg permetezés technológiában a Farmgép, valamint a Forrásgépek Kft. egy-egy típusát is górcső alá vesszük. Vetés tekintetében kitérünk az Amazone-Werke Kft., a Väderstad, a Készenlét Zrt. kínálatára, valamint a Sokoró Kft. és a Seed-Imex kooperációból született új mulcsvetőgépre is, de azoknak is hasznos információval szolgálunk, akik a hazai erőgépkínálat legújabb tagjaira kíváncsiak.



-an-





Kapcsolódó anyagok:



http://www.agronaplo.hu/szakfolyoirat/2010/04/tudositas/3957



http://www.agronaplo.hu/kepgaleria/87

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!