Tavaszi Amazone akciók!

Agro Napló
ED szemenkénti vetõgépek UG permetezõgépek


ED szemenkénti vetőgépek



Az AMAZONE ED szemenkénti vetőgépek 54 fokozatú hajtómûve biztosítja a legmegfelelőbb tőtáv kiválasztását. A vetési mélység elérése érdekében az AMAZONE vetőegység akár 160 kg nyomással is terhelhető. A vetőtárcsa kúpos furatai lehetővé teszik a törött szemek vákuumoldali kiszippantását. A maglesodró biztosítja a felesleges szemek leválasztását, így mindig csak egy magot fog egy furat. A vetőmag magárokba való leesésekor a függőleges mozgási energia (ami az ejtési magasság függvénye) és a gép haladási sebességéből adódó lendület határozza meg, hogy elgurul, elpattog-e a mag, azaz pontos lesz-e a tőtáv vagy sem. Az AMAZONE szemenkénti vetőgép egyedülállóan alacsony, 14 cm-es ejtési magasságának köszönhetően nincs ideje a magnak mozgási energiát gyûjtenie, így nem gurul el. Az

AMAZONE tandem vetőszerkezet nagy előnye továbbá, hogy kimagaslóan lágy futást eredményez.










UG permetezőgépek



A 2010-ben piacra kerülő akciós modell 2400 l-es, üvegszálas erősítésû poliészter tartályát 120 cm széles, robosztus váz hordozza. A permetlétartály előtt 280 l-es technológiai víztartályt, 20 l-es kézmosó tartályt találunk. A permetezőgép geometriai nyomkövető vonószerkezettel kapcsolódik a traktor két alsó emelőkarjához. A vonórúd felett elhelyezkedő 6 bordás, nagy törésszögû kardántengely 250 l/min. teljesítményû membrándugat­tyús szivat­tyút mûködtet. A megújult Vario csapteleprendszer kezelése gyorsan elsajátítható.



A csapteleprendszer mellett 60 l-es vegyszerbekeverő segíti a kezelő munkáját. Természetesen egy Amazone permetezőgéphez akciós kivitelben is jár a teljesen automatikus, sebességarányos kijuttatást biztosító vezérlőegység. A monitor alsó részén elhelyezkedő billenőkapcsolókkal egyszerûen és gyorsan szakaszolhatunk.



A Super S szórókeret többszörösen hajlított profilból készült ultrakönnyû és szuperstabil szerkezet, amely szállítási helyzetben a permetezőgép hátulján két tartóbakra függesztve, 2,4 m szélességben helyezkedik el. Ahol a traktor elfér, ott a szórókeret is! Kizárólag az Amazone permetezőgépek szórókeretein találhatunk edzett kúpos csapokat, amelyek technikai játék nélkül tartják a keretszakaszokat.



A szórókeret ingás felfüggesztése, gumibakos és rugósacél kitámasztása gondoskodik arról, hogy a permetezőgép mozgása szinte egyáltalán ne adódjon át a szórókeretnek, így a keret mindig nyugodt marad. Nincs kaszálás és nincs csapkodás, hiszen csak így lehet pontos a kijuttatás, optimális a fedés, illetve kevesebb a túladagolási veszteség.




 

 



Dolgozzon Ön is Amazone munkagépekkel, és keresse további akciós ajánlatainkat üzletkötőinknél!

 




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?