A BIOMIN-nal optimalizálhatja a sertéshízlalás gazdaságosságát!

Agro Napló
A üzemszervezés, a környezeti hatások és a genetika mellett a takarmányértékesítés, a magas napi takarmányfelvétel és a legjobb húsminõség döntõ tényezõi a sikeres sertéshízlalásnak. A BIOMIN olyan innovatív termékeket kínál, amelyek használatával a magas teljesítményszint egészséges hízósertésekkel érhetõ el.  





Biomin® HepaFit: széles körû egészségvéde­lem, mindenekelőtt PMWS esetén, a hízóba állítás idején. Segíti a májfunkciókat, specifikus mikróbaellenes hatása van a bélben és aktiválja az immunrendszert.



Biomin® TopVital: a Biomin® TopVital elsősorban stresszperiódusokban gondoskodik az állatok védelméről és fokozza az ellen­állóképességet télen és az átmeneti évszakokban.



Biotronic® GutPower: a Biomin legújabb fejlesztése. A bélhámsejteket tápláló vajsavat triglicerid formában visszük a szervezetbe, így nem büdös és csak a vékonybélből szívódik fel. A termékben lévő kapron- és kaprilsav direkt antibakteriális hatású.



Biomin® Vit E 100: segít megelőzni az átlagon felüli teljesítményből vagy a genetikai érzékenységből fakadó szívmegállást és egyéb stresszből eredő betegségeket.



Mycofix® termékcsalád: a penészes takarmányok jelentős teljesítménykieséshez vezethetnek. A Mycofix® használatával, mely inaktiválja a mikotoxinokat, egy megbízható termék áll a rendelkezésünkre valamennyi gombatoxin ellen.



Biomin® P.E.P. termékcsalád: a fitogenikus adalékanyagok gátolják számos kórokozó elszaporodását. A speciális aroma növeli a nyálképződést és a takarmányfelvételt. Ezen kívül a prebiotikus adalékok gondoskodnak a bélbaktériumok táplálásáról.



Biotronic® SE forte: ezen takarmánysavanyító speciális vivőanyaga garantálja a hatóanyagok fokozatos leadását, ezáltal a kedvező hatást a teljes bélcsatornában biztosítja.



BioFaser: a magas nyersrost (30%) tartalmú BioFaser erjesztett répavinaszból készül, mely 4% savat tartalmaz, amely pozitívan hat az emésztésre. Már alacsony bekeverési arány mellett is magas nyersrosttartalmat biztosít, miközben a tápanyagtartalmat igen kis mértékben befolyásolja.



Biomin® DuoPlex DS: a speciális fitogenikus adalékanyagok növelik az adag emészthetőségét, és kontrollálják a sertésdizentéria kórokozójának, a Brachyspira Hyodysenteriae-nek a növekedését. Ezenkívül szerves savakkal támogatja a vastagbél nyálkahártyáját, és segíti regenerációját.



Biomin® Relax: a Biomin® Relax három nyugtató hatású komponensből áll, és segít a nyugtalanság és a kannibalizmus legyőzésében.



Biomin® PropioBac: válogatott tejsavbak­tériumokat és propionsavképzőket tartalmazó termék, a nedves etetés biztonságosságáért és a jobb gyarapodásért.



További információkért vegye fel a kapcsolatot a magyarországi irodával és kérje szaktanácsadó kollégáink segítségét.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!