Új innovációs technológia a mezõgazdaságban

Agro Napló
A Készenlét Zrt. 1990 óta a mezõgazdaság szolgálatában áll. Tevékenységének fõ területe az állattenyésztés és annak mind épület, mind gép vonatkozásában a legtökéletesebb kiszolgálása.

Így van ez a trágyatárolók terén, és ahol igyekszünk 17 éves tapasztalatunk alapján a legpraktikusabbat ár-érték arányosan kínálni.

Felkészültek vagyunk híg és almos trágya elhelyezéséhez megoldást nyújtani. Vállaljuk annak teljes kivitelezését.

Istállók tekintetében az állatok igényét próbáljuk kielégíteni, természetesen a beruházó anyagi lehetőségeit és elképzelését figyelembe véve.

Istállórendszerünk az Olaszországban és Kelet-Európában piacvezető Rota Guido rendszerre épül. Ezek az épületek roppant strapabírók, hosszú élettartamúak, alkalmazkodnak a fejési-etetési rendszerhez, az állat méretéhez és igényéhez. Európában egyedülálló módon gyártják a teljes technológiai sort, így minden egyedi igényre megtaláljuk a megoldást.

Az istállót kompletten felszerelve (pihenőbox, korlátok, trágyakihúzók, inox és labdás itatók, szellőzéstechnika, szeparátorok, tehénvakarók, lábfürösztők) tudjuk szállítani, építeni.

Fejőgépek, fejőházak, tejhûtők. A Készenlét Zrt. 2007 augusztusától kizárólagos forgalmazója az Írországban gyártott DAIRY MASTER fejőberendezéseknek. Úgy gondoltuk, hogy a fejőgép gyártók terén bekövetkezett változások miatt szükség van egy önálló, stabil hátterû, modern technológiát nyújtó partnerrel szerződést kötni. Ez a fejőberendezés hasonlóan, mint minden más termékünk az állat szempontjából a kíméletes, a beruházó szempontjából a gyors fejést tudja biztosítani, kedvező beruházási költség mellett. A Dairy Master szakítva az eddigi több évtizedes fejési hagyományokkal, merőben új technológiát ajánl a fejés módját, a tej elvezetését és mérését, valamint egyéb technológiai elemeket illetően.



Mit ajánl még a Készenlét Zrt?

Mindezen építészeti objektumokhoz a teljes géprendszert tudjuk ajánlani, így:

FARESIN HANDLERS teleszkópos rakodógépek, FARESIN önjáró és vontatott takarmánykeverő, -kiosztó kocsik horizontális és vertikális kivitelben, JEANTIL szippantók, bálabontók és szerves trágyaszórók, LOCUST csúszókormányos rakodógépek, CLIMAIR lucerna bálaszárítók, WOLAGRI, KUHN szálastakarmány betakarító gépsor.



Építészeti kivitelezésünk komolyságát jelenti, hogy 2007-ben a Készenlét Zrt. volt a kaposvári Magyar Cukor Zrt. biogáz üzemének építészeti generálkivitelezője, ami majdnem 1 milliárdos beruházási összeget jelentett.

Kereskedőink behálózzák az egész országot, így a következő központokkal állunk vevőink rendelkezésére:

Pápa-Szekszárd-Kaposvár-Sárbogárd-Abony-Hódmezővásárhely-Debrecen-Mezőkeresztes.

2007. évben sok példa volt arra is, hogy a gépek, technológiák szállítása mellett teljes körû ügyintézést vállaltunk saját pályázatíró csapatunk segítségével összegszerûségtől függetlenül, melyben a továbbiakban is szeretnénk ügyfeleink rendelkezésére állni.



Ezúton szeretnénk megköszönni partnereinknek, hogy 2007-ben is minket választottak!

 










Készenlét Zrt.

8500 Pápa, Mozsár u. 14.

Telefon: 89/510-180

Fax: 89/50-199

Web: www.keszenlet.hu

E-mail: keszenlet@keszenlet.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Trágyakijuttatás Annaburgerrel

Trágyakijuttatás Annaburgerrel

A megfelelő eszköz kiválasztása a trágyakijuttatásra összetett kérdés. A gazdaság mérete mellett figyelemmel kell lennünk az éves szinten kiszórandó t...

Traktoros homlokrakodók

Traktoros homlokrakodók

Európában a mezőgazdasági rakodási munkák nagyobbik részét a traktoros homlokrakodók végzik. A családi kisgazdaságok szinte mindegyikében megtalálható...

Gazdálkodás nitrátérzékeny területen

Gazdálkodás nitrátérzékeny területen

A nitrogén létszükséglet a növények számára, azonban annak túlzott mennyisége a talajban káros lehet a környezetre és az emberek egészségére is. Ezért...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!