Hatékony sebgyógyítás rövid idõ alatt

Agro Napló
Farokrágásból eredõ sérülések, sebek a vállakon, füleken és az állatok oldalán, a rühesség, hengeres férgek, csecsfertõzés vagy parafertõzés okozta sebek…

A sebek és bőrsérülések komoly dolgok, melyek gyakran financiális veszteségeket eredményeznek, illetve a legrosszabb esetben az állat elhullását.

A Stalosan® kenőcs egy egyedülálló készítmény, mely rövid idő alatt látható javulást eredményez. A Stalosan® kenőcs könnyen alkalmazható: csak kenje rá az állat sebére, s ezt naponta ismételje meg addig, amíg a seb nem gyógyul.

Számtalan kísérlet igazolta, hogy a Stalosan® kenőcs gyorsan és hatékonyan hat. Például a fialó kocák lapockáján a sebek naponta 0,15 cm-t gyógyultak, mely kétszeres ütemnek felel meg.

Más szavakkal a Stalosan® kenőcs a leghatékonyabb sebgyógyító kenőcs a piacon, és az alkalmazása olcsóbb, mint bármely más rendelkezésre álló terméké.

Nem volt példa mérgezésre. A Stalosan® kenőcsöt alkalmazhatjuk irritált bőrre, sebekre és bőrfertőzésekre minden háziállat esetében.

A Stalosan® kenőcsöt a Stormollen, a jól ismert Stalosan® F, a hatékony istállófertőtlenítő és ammóniakötő termék gyártója fejlesztett ki és szabadalmaztatta.

Sebgyógyító, fertőtlenítő és szárító kenőcs bőrbetegségek kezelésére.

Alkalmazza közvetlenül az irritált bőrre, sebre, bőrfertőzésekre stb.

 


 

 


 

www.vitfoss.hu

 



Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hogyan óvjuk meg a méheket?

Hogyan óvjuk meg a méheket?

Magyarországon több mint 700 vadméhfaj él, és alapvető hiba összetéveszteni őket a darazsakkal. Nagyon kockázatos egyetlen fajra, a házi méhre bízni a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!