2024. május 3. péntek Tímea, Irma

EU-komfort hazai gyártású talajmûvelõ gépek a Vertikum Kft-tõl

Agro Napló
A VERTIKUM KFT. az elõzõ évben és 2007-ben is nagy hangsúlyt fektet a korszerû, magas mûszaki színvonalú mezõgazdasági munkagépek kifejlesztésére.

Hazai vállalatként a magyar termelési viszonyokhoz leginkább illeszkedő munkagépek fejlesztésében és gyártásában az egyik legkiemelkedőbb cég a piacon. Teljes palettát kínál kis- és középgazdaságok, valamint a mezőgazdasági nagyüzemek számára korszerû talajmûvelő gépekből. A VERTIKUM márkájú talajmûvelő gépek országszerte keresettek és kedveltek a gazdálkodók körében, korszerû felépítésük, erős kialakításuk és versenyképes áruk miatt. A hagyományos talajmunkagépek gyártása mellett kiemelt helyen áll a cég tevékenységi körében az új talajkímélő és költségtakarékos mûvelési technológiára épülő gépek fejlesztése és gyártása.

Ezen belül a kiemelt termékkör:

• A ROTO-LINE VRM, KRM forgókapás precíziós magágykészítő gépek, melyek egyedülállóak az európai piacon.

• A forgatás nélküli talajmûvelő rendszerek tarlóhántó gépei a FIELD-MASTER UTK, KOMBI-MASTER VRT és ROTO-MASTER FNR nehézkultivátorok.

• A kombinátorok és kompaktorok családjába tartozó SEED-LINE AK és SOFT-LINE NK precíziós magágykészítő gépek.

• A szőlő- és gyümölcstermesztők igényeinek megfelelően fejlesztett FRUIT-MASTER AVK ültetvénykultivátor család.

• Az erdők telepítésére 2 soros WOOD-MASTER VK csemete ültetőgépek szolgálnak.

Az idei év kiemelt fejlesztéseként a VERTIKUM KFT. elsőként jelent meg a hazai gyártók közül az úgynevezett rövidtárcsás DISC-LINE gépcsaláddal a piacon. A cél a magyar termelési viszonyokhoz jobban illeszkedő kompakt tárcsák kifejlesztése volt, különös tekintettel a nehéz mûvelési viszonyokra és a szármaradványos területeken végzett magágykészítésre. A DISC-LINE VT típusok előnye a nyugat-európai gyártmányokhoz képest a nehéztárcsákra jellemző masszív felépítés, az opcióként igényelhető több variációban összeállítható hatékony felszínlezáró egység. Az első üzemi körülmények között dolgozó VT-tárcsákat már nagy megelégedéssel használják a gazdálkodók. Lassan 10 éve a SAME-DEUTZ-FAHR konszernhez tartozó Lamborghini traktorok generál importőreként országos viszonteladói hálózaton keresztül értékesítjük a modern és megbízható traktorokat teljes szervizháttérrel, alkatrészellátással és szakmai felkészültséggel 35–270 LE teljesítménytartományban. 2004. óta van jelen kínálatunkban a LOCUST kompakt rakodógép, amely több típusban 18 féle adapter választékkal áll az építőipari és mezőgazdasági felhasználók rendelkezésére. A szántóföldi növénytermesztés mellett fontos helyet képvisel a szőlészeti gépek forgalmazása. A CAFFINI permezetőgépek Európa szerte jól ismertek minőségükkel, versenyképes árukkal.



VERTIKUM Ipari és Közlekedési Szolgáltató Kft.

2750 Nagykőrös, Zsíros-dûlő 4. • Tel.: 53/351-255/120-as,

127-es mellék • Fax: 53/351-881 • E-mail: vert@t-online.hu

www.vertikum.hu • Mobil: 30/955-9421, 30/477-7289

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!