Egységes globális vállalkozásként mûködik tovább

Agro Napló
Annak érdekében, hogy erõs és egységes megjelenést biztosítson magának a világpiacon, az Arysta LifeScience minden régióban egyetlen név alatt, egységes vállalatként folytatja tevékenységét.

Az Arysta LifeScience ma két területen, a növényvédelem és az élettudományok terén is sokszínû üzleti portfólióval rendelkezik.

Az Arysta LifeScience növényvédelmi üzletága aktívan részt vesz növényvédelmi vegyszerek és mûtrágyák kifejlesztésében, regisztrálásában, gyártásában, marketingjében, forgalmazásában és eladásában is.

Ez a divízió irányítja a globális portfóliót, amelyben különösen nagy szerepet töltenek be a speciális növényvédelmi megoldások. A portfólió alapját a vállalat saját tulajdonát képező, illetve az „off-patent” és harmadik fél, főleg japán agrokémiai vállalatok birtokában lévő termékek képezik.

Az Arysta LifeScience magyarországi leányvállalata az Arysta Agro Magyarország Kft. is egységes név – Arysta LifeScience Magyarország Kft. – alatt folytatja immár több, mint 16 éves mûködését.



Salamon György

1-335-2100

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Teszt nélkül győzött meg

Teszt nélkül győzött meg

Sokszor hallani termelőktől, egy adott termesztéstechnológiával szinte már elérték a termelés maximumát, és ahhoz, hogy növekedni tudjanak, valami töb...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!