Zsúfolásig megtelt a Fedett Lovarda!

Agro Napló
A Bábolna Takarmányipari Kft. – az elmúlt évek hagyományaihoz hûen – az idén is színvonalas fogadáson látta vendégül partnereit. A rendezvényt a Bábolnai Gazdanapok keretében szeptember 9-én tartották az impozáns Fedett Lovardában.

Marczali Gábor ügyvezető igazgató előadásában értékelte a cég eddigi eredményeit, bemutatta a legújabb fejlesztéseket. Kiemelte, hogy minden termékük megfelel az uniós és a hazai előírásoknak is. Minden egyes üzemükben a legmagasabb szintû minőségbiztosítási, ill. környezetirányítási rendszer mûködik. A Bábolna Takarmányipari Kft. népszerû szolgáltatásaival is partnerei rendelkezésére áll, amelyek közül különösen kedvelt a receptúrakészítés, a szaktanácsadói hálózat, ill. az igény szerinti laboratóriumi vizsgálat. Ez utóbbi keretében komplett mikrobiológiai vizsgálatokat, fehérjéből GMO-meghatározást, valamint maradékanyag-mérést végeznek.

Dr. Popp József, az Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet kutatási igazgatója a mezőgazdaság, ezen belül kiemelten az állattenyésztés tendenciáiról beszélt, s ennek során a hazai állattenyésztés helyzetét vetette össze az EU-ban és világszerte az ágazatban zajló folyamatokkal.

Az előadások után Marczali Gábor, a Bábolna Takarmányipari Kft. megbecsülése jeleként emlékplaketteket adott át a partnereknek.

A márkaképviselők közül a legnagyobb forgalom eléréséért a Nutramix Bt., a legnagyobb forgalomnövekedésért pedig Ónodi János vehette át az elismerő díjat. Kiváló termelési eredményeiért díjat kapott: a Drávaszabolcsi Mg. Rt., az F. és SZ. Bt. (Zalaegerszeg), a Nagyhegyesi Állattenyésztő Kft., a Big Pulykafarmok Szövetkezet (Söpte), a Körös 2000 Kft. (Szeghalom), a Középtiszai Mg. Rt. (Kunhegyes). Életmûdíjat adományoztak Mészáros Endrének, a Bakonyaljai Mg. Szövetkezet elnökének, ill. Dr. Erőss Jenőnek, az ikervári Rábamenti Gazdaszövetkezet elnökének. Szomorú aktualitása is volt a megemlékezéseknek, hiszen a cég két, több évtizedes sikeres kapcsolattal rendelkező partnere hunyt el ebben az évben. Posztumusz díjat kapott Fitos István, aki a Nyőgéri Szövetkezet elnöke, ill. Sörös Lajos, aki a soltvadkerti Szupi-Táp Kft. ügyvezető igazgatója volt.

A kft. örömmel vette tudomásul, hogy partnerei fontosnak tartják a vevőtalálkozókon való megjelenést. A jövő évben reményeik szerint újra ilyen széles körben találkozhatnak majd.

2942 Nagyigmánd, Pf.: 16
Tel./fax: 34/557-000, 34/557-015
e-mail: info@btakipar.hu
www.babolnatakarmany

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!