A DeLaval a tejtermelés jövőjét meghatározó újdonságokat mutatott be az EuroTier 2014 kiállításon
A DeLaval a sikeres borjúnevelés útján
DeLaval InService™ Remote távvezérlő ezüstérmet nyert innováció kategóriában az EuroTier kiállításon
Több mint hárommilliárd forintból Mosonmagyaróváron épít kutatás-fejlesztési és innovációs központot (K+F+I), kísérleti üzemet és laboratóriumot a Mag...
Egy év alatt átlagosan 15-18 százalékos termelési költség emelkedést állapított meg saját felmérése alapján a Tej Terméktanács.
A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (Tej Terméktanács) üdvözli, hogy az agrárminiszter a Tej Terméktanács immár 6 éve működtetett Közösségi Mar...
Idén online keretek között rendezte meg a Tej Világnapját a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (Tej Terméktanács) a koronavírus-járványra tekint...
A Nemzetközi Tejszövetség 1957 óta minden év május utolsó keddjén – idén május 26-án – tartja a tej világnapját. Az egészséges táplálkozás alapvető ré...
Fellépést sürget a dömpingáras termékek ellen a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (Tej Terméktanács), mivel – a koronavírus-járvány ellenére to...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.