2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Műholdas internet a mezőgazdaság szolgálatában (x)

Agro Napló
Van az úgy, hogy egy-egy, esetleg több telephelyünk is olyan területen van, ahol nem megoldható az internet hozzáférés, az adatkapcsolat. A szolgáltatók eddig nem tudtak megoldást, vagy csak nagyon gyenge minőségű megbízhatatlan hozzáférés volt megoldható. Kevesen tudják, de van megoldás ezeken a területeken, ami nem más, mint az új generációs műholdas internet.

Ahogyan számos vállalkozás felismerte azt a tényt, hogy az internet ellátás nélkülözhetetlen, illetve óriási segítséget nyújt a vállalkozás működéséhez, az ügyvitel könnyítéséhez, így a vanNet márkanévre hallgató műholdas internet szolgáltatás mellett döntöttek. A szolgáltatás hátterében álló dél-dunántúli központú RG-Networks, az egyik legnagyobb Európai műholdszolgáltató, az EUTELSAT képviseleteként, az országban egyedüliként kínál igazi szélessávú műholdas megoldásokat.

Könnyen, gyorsan telepíthető: A szolgáltató átlagosan 2 héten belül, de esetenként jóval rövidebb határidővel is vállalja a szolgáltatás működéséhez szükséges antenna telepítését. Maga a tényleges szerelés néhány órát vesz igénybe mindösszesen.

Országos lefedettség: a műholdas technológiának köszönhetően a szolgáltatás bekötéséhez, igénybevételéhez nincs szükség földhálózatok, meglétéhez, így gyakorlatilag áramellátás megléte esetén bárhol telepíthető az antenna.

A műhold technikai lefedettsége Magyarország vonatkozásában 100%.

Igazi szélessáv:

A szolgáltató hozzáférései között a legkisebb csomag 10 mbit/s, de legtöbb díjcsomagja 22Mbites, van közöttük korlátlan is.

Megfizethető: 

A korábban nagyon kis réteg számára megfizethető szolgáltatás mára már mindenki számára megtalálható konstrukciókat kínál mind a lakosság mind az üzleti szektor számára.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!