Új Optima TFprofi az Agritechnica 2015 kiállításon (x)

Agro Napló
A 6 és 8 soros vontatott Optima bemutatása után a Kverneland Accord büszkén mutatja be a novemberi Agritechnica kiállításon a legújabb frissítéseket az Optima TFprofi vetőgépen.

Az új TFprofi tervezésénél a fő szempont a modern gazdálkodói igényekre adott válasz, melynek kulcsszavai a nagy hatékonyság, és az alacsony teljesítményigény.


Opcionálisan 4 járó kerékkel szerelhető fel a TFprofi, a beépített intelligens munkahengereknek köszönhetően a munkagép tökéletesen leköveti a talajfelszín egyenetlenségeit. A ventilátor a vonórúd elülső részén kapott helyett, a kisebb forduló elérése érdekében a csatlakozás immáron vonólapos kivitelű.

A műtrágyatartály térfogata több, mint 2000 liter. A tartály opcionálisan mérőcellákkal is felszerelhető az adagolórendszer hidro motor által hajtott. Ez a berendezés nemcsak növeli a kényelmet, hanem javítja a műtrágya adagoló pontosságát is. Egy másik fontos újdonság a pneumatikus vagy hidraulikus fékrendszer, így a maximális sebesség akár 40 km/h is lehet.


Az új Optima TFprofi a tökéletes választás azon gazdálkodók és vállalkozók számára, akik szeretnék legalább egy 100 lóerős traktorral használni ezt a 6m-es vetőgépet, és egyúttal a lehető legnagyobb teljesítményt elérni vele. Az Optima TFprofi a jól ismert Optima HD vetőgép technológiával szerelt, e-drive II vezérléssel ellátott, és robosztus, megbízható vázszerkezettel rendelkezik.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!