2024. május 4. szombat Mónika, Flórián

Megújult a Karintia Kft. vetőmagüzeme (x)

Agro Napló
„A minőség biztosítja számunkra a piacot”

Nagy kihívás a Karintia Kft. számára, hogy a kiváló genetikájú PRÉMIUM és BŐTERMŐ kalászos és szója fajtáik előállítási minősége is megfeleljen az elvárásoknak. Befejeződtek a felújítási munkálatok a vasvári vetőmagüzemben. A modernizáció során, több mint 4 ezer m2 betonozási munkálat került elvégzésre, vetőmag készáru raktárak pedig új tetőszerkezetet kaptak. A felújítás eredményeképpen a vetőmag feldolgozó gépsor is megújult. A vetőmag nyersáruk biztonságosabb tárolásának érdekében, speciális tároló egységeket és elválasztó elemeket szerezett be a Karintia Kft.

A Karintia Kft., Vas megye legnagyobb árbevételű agrárvállalataként, kivételes fajtakínálattal rendelkezik. 3 komponenssel kezelt, BŐTERMŐ szója vetőmagok mellett, magas fehérje tartalmú és fehérje minőségű PRÉMIUM, és az akár 10 tonna feletti üzemi termésátlaggal kecsegtető BŐTERMŐ termést adó kalászos, továbbá saját napraforgó és repce fajták közül nyújt bőséges választékot.

„Célunk továbbra is a folyamatos fejlődés és a minőség, hiszen ez biztosítja számunkra a piacot. A vevőink elégedettsége bizonyítja leginkább a munkánk eredményét, amelyet folyamatos fejlesztésekkel kívánunk egyre magasabb és magasabb szintre emelni. Bízunk abban, hogy a megújult vetőmagüzemünk mellett a honlapunkon található naprakész információkkal, egyre bővülő fajtaválasztékunkkal, kedvező MŰTRÁGYA és NÖVÉNYVÉDŐSZER kínálatainkkal, továbbá a 20 éves tapasztalatunkkal hozzá tudunk járulni az Ön sikeréhez is” - nyilatkozott Bene Zoltán cégvezető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!