Rossz hír a marhatartóknak: Amerika szereti a műhúsburgert
Annyira bejött a Burger King amerikai közönségének a műhúsos Whopper, hogy alig néhány hétnyi tesztüzem után a cég eldöntötte, év végéig az egész orsz...
2019. május 16-án rendezi meg a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) és a NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet (NAIK MGI) a „Korszerű m...
Az előző évi aszályos nyár csökkentette a takarmánynövények mennyiségét, így az állattartók több állatot küldtek a vágóhidakra – derült ki az Agrárgaz...
Vizelde használatára szoktatják a marhákat Hollandiában a klíma védelmében, egy kísérleti farmon az 58 tehén közül már 7 magától "vécére megy", ha ürí...
Az Agrárminisztérium mezőgazdaságért felelős államtitkára szerint kedvezőek a kilátások a tejágazatban, mivel a fejlődő és fejlett gazdaságokban is bő...
Csehország kedd éjféltől megszünteti a lengyel marhahús szigorú ellenőrzését, miután Varsó biztosítékokat nyújtott Prágának, hogy megfelelő intézkedés...
Mostantól a webALI felületén is elérhetik a szarvasmarha-átlaglétszámigazolást a hozzáféréssel rendelkező állattartók – adta hírül a Nébih.
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.