2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Bemutatkozott az Agromax Kft.

Agro Napló
A soltszentimrei Gudmon Farm adott otthont a CASE IH traktorokat és Pöttinger gépeket forgalmazó Agromax Kft. első rendezvényének.

 

A Magyar Juh- és Kecske-tenyésztő Szövetség bemutató mintatelep címét birtokló Gudmon családi vállalkozás egyre bővülő gépparkja tökéletes referenciája az Agromax által forgalmazott gépeknek. A családi munkavégzésre épülő, alkalmazottat nem tartó, mintegy 2000-es juhállománnyal rendelkező gazdaság kizárólag megbízható és jó minőségű gépeket engedhet meg magának. [A családi vállalkozásról készített portrénkat az Agro Napló 2013-as "Apáról fiúra" rovatában elolvashatják ide kattintva!]

A 2017-ben alakult Agromax Kft. vezetői, Várkonyi Bence és Gazdagh András régi „motorosok” a szakmában, a CASE IH márkához való kötődésük a gépkereskedelemben eltöltött mintegy 10 év ismeretanyagára, tapasztalatára épül. A termelők egyedi igényeinek kiszolgálását célzó gépforgalmazáson kívül szervizszolgáltatással és alkatrészkereskedelemmel foglalkoznak, az ország középső régiójában – Nógrád és Pest megyében, illetve Bács-Kiskun megye északi részén. Gazdagh András kiemelte, a gyorsaságot, rugalmasságot és a vevői igényeket szem előtt tartva anyagi forrásaikat legfőképp a szervizautóikba, illetve az azokban helyet kapó diagnosztikai felszerelésekre és speciális célszerszámokra fordítják.

 
Herczegh András   Várkonyi Bence

Az érdeklődők a Pöttinger zöldsor gépek munkájának megtekintésén túl az új CASE IH Puma traktorcsalád egyik modelljét is kipróbálhatták. Várkonyi Bence kiemelte; magas fokú üzemanyag-hatékonyság, teljesítményvezérlés és kiváló hidraulika jellemzi a Puma traktorokat, amelyek megbízható, nagy teljesítményű, takarékos és kényelmes erőgépként teszik ütőssé a gazdaságok gépparkjait.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Roberto Rinaldin a CLIMMAR új alelnöke

Roberto Rinaldin a CLIMMAR új alelnöke

Az olasz Roberto Rinaldint választotta alelnökévé a CLIMMAR, a mezőgazdasági gépforgalmazó cégek nemzeti szövetségeinek európai egyesülete 66. kongres...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!