Fendt Future Farming (x)

Agro Napló
A gépek hatékony használata döntő jelentőségű üzleti számítások során, amikor hektáronkénti- vagy üzemórára vetített fajlagos mutatószámok meghatározása történik. Ezért az AGCO / Fendt rendszeresen foglalkozik olyan technikai megoldásokkal, amelyek segítik az ügyfeleket a gépek hatékony használatában és az értékes munkaidő megtakarításában. Az új Fendt Connect digitális platform célja, hogy segítse a gazdaságokat és a vállalkozókat a gépek állapotának és használhatóságának felügyeletében, elemzésében és kezelésében.

A mezőgazdasági termelőknek, a gazdálkodó szervezetek vezetőinek vagy a bérvállalkozóknak van lehetőségük arra, hogy az egyes Fendt gépeik tevékenységét és adataikat a PC-n, okostelefonon vagy táblagépen keresztül megfigyeljék: Hol találhatók a gépek? Mennyi időre van szükségük egy adott konkrét munkához a gépeknek? Mennyire hatékony a gépek kihasználása?

A Fendt Connect alkalmazás (iOS és Android számára) valós időben mutatja az egyes gépek üzemanyag-fogyasztását, sebességét és munkaidejét. Ezenkívül a térképnézet mutatja a jármű helyzetét, a gép útvonalát és állapotjelentését. Ezenkívül a Fendt Connect felhasználója tájékoztatást kap a következő szervizintervallumokról vagy hibaüzenetekről.

A gépek tevékenységének dokumentálásával egy cég vagy vállalkozás teljes flottáját meg lehet szervezni. Az adatok elemzésével az üzemi idők, a rendelkezésre állás és a géphasználat jobban kezelhető. A karbantartási intervallumokat hatékonyan ütemezheti az íróasztalról. A Fendt Connect segítségével a mezőgazdasági vállalkozók, gazdálkodók és bérvállalkozók lehetőséget kapnak arra, hogy elemezhessék és optimalizálhassák a gépeik használatát. Ez növeli a hatékonyságot és időt és inputanyagot takarítja meg.

A Fendt Connect 2018-ban több mint 100 kiválasztott ügyfél számára elérhető lesz. A használat előfeltétele az integrált ACM Box (AGCO Connectivity Module), amely a releváns CAN-BUS paramétereket és gépadatokat továbbítja a Fendt Connect digitális platformra. Az ACM Box opcionálisan a Fendt 500-1000 Vario traktor szériákhoz elérhető.

Adatbiztonság

A Fendt Connect alkalmazás kezdetben német, angol és francia nyelven érhető el. A Fendt, mint a mezőgazdasági technológia megbízható márkája – számára, az adatbiztonság nagyon fontos. A Fendt Connect alkalmazása a magas színvonalú európai IT-biztonsági szabványokon alapul.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!