A Krone új és modern ISOBUS kezelőfelületet kínál (x)

Agro Napló
A Krone az innovatív megjelenítésnek és a kiváló áttekintésnek köszönhetően az új ISOBUS kezelőfelülettel még nagyobb kényelmet biztosít a munkagépek kezelésében.
Fotó: Facebook/KRONE Agriculture

A gépek mostantól dinamikusan jelennek meg a terminálon animációk és 3D grafikák segítségével, így a gépkezelő bármikor részletesen követheti a gép aktuális munkafolyamatait és a beállított értékeket, miközben az adott gép funkciói a felső állapotsorban és az oldalsó menüsorban is megjelennek. Az állapotsor alatt elhelyezett fülek segítségével lehívhatók a különböző gépfunkciók, azok beállításai és az ügyfélszámláló is. A felhasználói felület alján található, szabadon konfigurálható többfunkciós sáv rendkívül praktikusnak bizonyult. Itt helyezhetők el a gépek legfontosabb funkciói, például rendképzőknél a rotorok magassága vagy a kiemelés késleltetése. A funkciók különböző értékek megadásával egyedileg beállíthatók.

Az egységes szimbólumok és fülek segítenek abban, hogy a gépkezelő típustól függetlenül minden Krone gépen optimálisan eligazodjon. Az intuitív megjelenítés mellett a modern felhasználói felület most még jobb láthatósággal jelenik meg nappali és éjszakai üzemmódban, az adott fényviszonyokhoz igazodva.

Az új ISOBUS kezelőfelület egy új, nagyobb teljesítményű vezérlő számítógéppel együtt kerül bevezetésre. A modern ISOBUS felhasználói felület először a Swadro TC 2000 rendképzőkhöz lesz elérhető. A következő két éven belül a Krone többi új ISOBUS gépe is az új kezelőfelülettel fog rendelkezni.

Új ISOBUS kezelőfelület a KRONE Swadro TC 2000 esetében. (Fotó: Krone)

Új ISOBUS kezelőfelület a KRONE Swadro TC 2000 esetében. (Fotó: Krone)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!