Gyógynövényolajos húskészítményeket fejlesztenek
Gyógynövényes sertéshús alapú termékeket fejleszt 280 millió forintos GINOP támogatással a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft.
Gyógynövényes sertéshús alapú termékeket fejleszt 280 millió forintos GINOP támogatással a kunhegyesi Nagykun-Hús Kft.
Egyelőre megjósolhatatlan, hogy milyen hatása lesz az élelmiszeripari fejlesztésekre elkülönített uniós forrásokból megvalósuló beruházásoknak. A kere...
Újabb 251 élelmiszeripari pályázat kapott 48,6 milliárd forint támogatást – közölte a Miniszterelnökség csütörtökön az MTI-vel.
Budapest, 2015. június 18., csütörtök (MTI) - Konkrét lépéseket vár az ágazat az élelmiszeripar fejlesztésére az ágazati stratégia elfogadása után - k...
A január eleji gázkorlátozásnak nagyobb volt ugyan a füstje mint a lángja, hiszen az emberek az egészbõl nem éreztek szinte semmit, csupán néhány üzem...
2009. 05. 6–10. Kolozsvár
Fogadja el meghívásunkat a Szegeden 2002. szeptember 26-29. kõzött megrendezésre kerülõ I. EUROLAND NEMZETKÕZI MEZÕGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZERIPARI SZAKK...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.