Itt az üzemanyag-számítás: 6 forintot nyernek a gazdák literenként
Május elsejétől a gázolaj jövedékiadójából 90 százalékot igényelhetnek vissza a termelők.
Május elsejétől a gázolaj jövedékiadójából 90 százalékot igényelhetnek vissza a termelők.
A Nemzetközi Energiaügynökség szerint szűkössé válhat a dízelüzemanyag a tél folyamán Európában.
Ősszel és jövő év elején is számolni kell a költségek növekedésével az üzemanyag esetében.
Egyedül prémium benzinből tankoltunk többet, minden más üzemanyag forgalma meredeken esett.
Részben újra elindította a termelést Románia legnagyobb műtrágyaüzeme, mely 2021 decemberében állította le a gyártást a magas energiaárak miatt.
A gázolaj ára is csökkenni fog.
Aktualizálásra kerültek a gázolaj utáni adó-visszaigénylés feltételei, ezeket mindenkinek érdemes áttanulmányoznia.
Megszűnt a 480 forintos üzemanyagár, így jelentősen többet kell fizetnie az autósoknak egy liter benzinért vagy gázolajért.
A Mol újraindította a Dunai Finomítót, de egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák.
Úgy tűnik, hozzá kell szokni ehhez a helyzethez, amíg 480 forintos rögzített áron lehet üzemanyagot vásárolni.
A magyar kormány folytatja a kisbenzinkutak támogatását, amik már augusztusban hozzájuthatnak a támogatáshoz.
4,2 millió tonnás almatermést vár a Lengyel Statisztikai Hivatal.
Hazai élelmiszeripari üzemek 15 milliárdos támogatásáról döntött a kormány.
Az infláció miatt reálértékben már nem annyira fényesek a kilátások.
Jelentősen drágultak a zöldségek és gyümölcsök is az olaszoknál.
Maximum 50 liter tankolható hatósági áron a Mol töltőállomásain.
Ez mindenkit érint!
Élelmezési válság fenyeget, instabilitást okozva több tucat országban.
Nyáron bármi megtörténhet.
Ezt minden autósnak tudnia kell!
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.