Nem semmi: így védekeznének a magyar kutatók a pusztító kártevő ellen
Vegyszerek nélkül, csalogató hatású illatanyagokkal veszik fel a küzdelmet a HUN-REN ATK kutatói a tujákat pusztító kártevőkkel szemben.
Vegyszerek nélkül, csalogató hatású illatanyagokkal veszik fel a küzdelmet a HUN-REN ATK kutatói a tujákat pusztító kártevőkkel szemben.
Roncsolásmentes módszerrel végeztek őszi búza-fenotipizálást a HUN-REN ATK kutatói.
A HUN-REN ATK és az MTM kutatói először azonosítottak két szárazföldi laposféregfajt Magyarországon.
A HUN-REN ATK kutatói feltárták a klímaváltozás okozta magas hőmérséklet hatását a Zöld Forradalom során elterjedt kenyérbúzákra.
Az ágazat szereplői szerint idén már tényleg kezdeni kell valamit az EU-ba beáramló ukrán áruval.
Az ATK kutatóinak vezetésével feltárták a burgonya baktériumos hervadás elleni rezisztenciamechanizmusait.
Interaktív adatbázis készült Magyarország talajairól, ami óriási segítség lehet a gazdáknak.
Idegenhonos és inváziós fajokat bemutató ismeretterjesztő kötet jelent meg.
Zvekán Szandra módszerével garantált a jó tejhozam.
Óriási eredményt értek el a magyar kutatók.
Áttörést értek el a lisztharmatfertőzés felderítésében az ATK kutatói.
Most már tudják, mitől függ a gabonák fagytűrő képessége.
Megszülettek az eredmények.
Bemutatóinkon – legyen az saját szervezésű vagy partnereinkkel közös – arra törekszünk, hogy az ország eltérő régióiban, esetenként határainkon túl is...
Nap mint nap találkozunk ezzel a kifejezéssel: INNOVÁCIÓ. A Gabonakutató Kft. esetében talán a legkézenfekvőbb értelmezése, hogy a biológiai alapokat...
Crystal Lake, IL – Mathews Company (M-C), a global manufacturer of grain dryers, is proud to announce that OOO AGROTEHKOMPLEKT (ATK), located in Rosto...
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.