AGROmashEXPO – TERRAGRO szakmai kerekasztal megbeszélés az éghajlatváltozásról (x)
A BIOFIL Klíma talajoltó baktérium készítmény a legújabb innováció a mikrobiológiai talajoltó termékek körében. A terméket speciálisan a klímaváltozás...
A BIOFIL Klíma talajoltó baktérium készítmény a legújabb innováció a mikrobiológiai talajoltó termékek körében. A terméket speciálisan a klímaváltozás...
Talajaink nem pusztán fizikai és kémiai alkotók összessége. Igen fontos, tulajdonképpen „mozgatórugójuk” a biológiai szereplők, a mikro- és makro-orga...
A sikeres repce termesztéstechnológiák meghatározó kezdeti elemei közül kettőt szükséges kiemelni: a vetőmag minőségét, a megfelelő magágy kialakításá...
BIOFIL TALAJOLTÓK – A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁJA
BIOFIL Szárbontó, BIOFIL Talaj-pH specifikus és BIOFIL Talajőr készítmények. Háromszoros biológiai hatásfok a többlethozam, termésbiztonság és növénye...
A borsó napjainkban „reneszánszát” éli. Nem véletlen, hogy az egyik legértékesebb fehérjenövényünk újra egyre nagyobb teret nyer magának. Népszerűségé...
A tavaszi vetésű növények esetében az idén is lassan elérkezik az ideje a terméshozamok megalapozásának. A kutatások egyértelműen alátámasztják, hogy...
A borsó termesztésének hazánkban hagyománya van. 1590-ben már bizonyítottan termesztették, de valószínűleg már korábban ismerték és termelték. Mind em...
A szép borsó BIOFIL-lel kezdődik! A BIOFIL Borsó talajoltó baktérium készítmény a korszerű borsótermesztés záloga, általa nagyobb és jobb beltartalmú...
Cégünk a Biofit System Kft a Biofit növénykondicionáló család forgalmazásával foglalkozik. Az elmúlt évben végzett termelõi kísérletek eredményeivel s...
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.