Nagyvállalatokkal működhetnek együtt az agrár startupok az ágazati kihívások megoldásáért
Lépéskényszerben van az agrárium, amiben a startupoknak kiemelt szerepe lehet.
Lépéskényszerben van az agrárium, amiben a startupoknak kiemelt szerepe lehet.
A Gazdálkodás agrárökonómiai tudományos folyóirat több éve sikeres hagyományt folytat azzal, hogy évente megrendezi konferenciáját, mellyel minden alk...
A Pick Szeged Zrt. mintegy 40 milliárd forint értékű barnamezős beruházás keretében szegedi központi telephelyének modernizációját, valamint a hagyomá...
Állami támogatással, összesen 5 milliárd forint összegben fejlesztette a telephelyeit Szegeden, Csornán, Bácsbokodon a Sole-Mizo Zrt. – jelentette be...
Innovatív megoldásokat alkalmaz a minőségi sertéshús előállítása érdekében a Bonafarm Csoporthoz tartozó Bóly Zrt., a Magyar Agrár- és Élettudományi E...
A Bonafarm Csoport is szerepelt a Budapesti Értéktőzsde „BÉT50 – A 2020-as év 50 inspiráló vállalata” összeállításában.
A minőségi elvárások, az ünnepek idején a hagyományos ételek miatt megélénkülő kereslet, valamint az állatjóléti és fenntarthatósági szempontok egyará...
Várhatóan mintegy 10-15 százalékkal nőhet az idén az MCS Vágóhíd Zrt. – a Bonafarm Csoport és a Pick Szeged Zrt. stratégiai partnere – árbevétele (ami...
Élelmiszeripari, táplálkozástudományi együttműködésre vonatkozó megállapodást kötött a Bonafarm Csoport és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) csütörtökön a...
A Bonafarm Csoport tagja, a Pick Szeged Zrt. elnyerte a legvonzóbb munkáltatónak járó különdíjat a Randstad Award-on az FMCG szektorban. Az elismeréss...
Hónapokig, évekig elhúzódó aszályok várhatók, erre mindenkinek fel kell készülni.
Súlyos problémákat okozhat ez az állat a magyar vizekben, ezért volna szükség a változásra.
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?