Kapkodnak ezekért a magyar borokért külföldön: veszik, mint a cukrot
Több mint száz nemzetközi szakembert fogad az április végén megrendezésre kerülő Hungarian Wine Summit.
Több mint száz nemzetközi szakembert fogad az április végén megrendezésre kerülő Hungarian Wine Summit.
Szepsy István: a csúcsminőségű borokhoz évtizedek munkája szükséges.
Óriási siker!
A hungarikum megérdemli a kiemelt figyelmet.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.