Hazánk a GMO-mentesség egyik legmeghatározóbb európai szereplője
Magyarország a GMO-mentesség egyik legmeghatározóbb európai szereplője lett – jelentette ki Dr. Gyuricza Csaba Berlinben, a Nemzetközi Zöld Hét (Inter...
Magyarország a GMO-mentesség egyik legmeghatározóbb európai szereplője lett – jelentette ki Dr. Gyuricza Csaba Berlinben, a Nemzetközi Zöld Hét (Inter...
Várhatóan újabb történelmi csúcsra emelkedett a magyar-német agrárkereskedelmi forgalom 2017-ben 2016 után – közölte a Földművelésügy Minisztérium (FM...
Magyarország ragaszkodik a hagyományos élelmiszerekhez, amelyeket azonban a legmodernebb technológiákkal kell előállítani – jelentette ki Fazekas Sánd...
Elkezdődött pénteken Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét (Internationale Grüne Woche - IGW), a világ legnagyobb mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertésze...
Németország a mezőgazdaságban is az első számú partnere Magyarországnak, az export tavaly 1,3 milliárd eurót tett ki, a kapcsolatokat pedig tovább erő...
A vízhiány problémáját nem szabad a genetikailag módosított szervezetek (GMO) terjesztésével orvosolni a mezőgazdaságban – hangsúlyozta Fazekas Sándor...
Tegnap este nagyszabású gálával vette kezdetét Berlinben a Nemzetközi Zöld Hét. A megnyitón Fazekas Sándor mintegy háromezer fős hallgatóság előtt mon...
Erősödik a magyar mezőgazdaság, ezt jelzi az ágazat növekvő teljesítménye, bővülő hozzájárulása a GDP-növekedéshez és a foglalkoztatottak számának eme...
Miként lehet a világon az egyre növekvő városi lakosságot élelmiszerrel ellátni - erről esett szó a világ legjelentősebb élelmiszeripari árubemutatójá...
A magyar mezőgazdasági termékek legnagyobb piaca Németország, ezen a piacon a múlt évben 7 százalékkal nőtt a magyar agrártermékek eladása az előző év...
Újabb idegenhonos teknősfaj jelent meg a tatabányai Csónakázó-tóban, ami fokozza az ökológiai egyensúly felborulásának veszélyét.
Változnak a trendek a holland baromfi- és sertéságazatban, a tojás- és húsárak rekordszintűek.
Kegyetlen nyár várhat ránk, fel kell készülni az extrém időjárásra Magyarországon is.
Az élelmiszerkönyvi szabályozás szerint a jövőben kizárólag kerek formában készülhet majd a magyar trappista.
Napról napra melegebb lesz, kedden 20-25 fokot, míg szerdán már 21-27 fokot mérhetünk.