Már szüretelik a kékoportót Villányban
A szokásosnál öt-hat nappal korábban kezdték Villányban a kékoportó szüretelését, ebből készítik a borvidék sajátosságának számító portugieser borokat...
A szokásosnál öt-hat nappal korábban kezdték Villányban a kékoportó szüretelését, ebből készítik a borvidék sajátosságának számító portugieser borokat...
Villányban a meleg időjárás miatt a szokásosnál öt nappal korábban kezdték meg a borvidék sajátosságaként ismert portugieser vörösborfajtáját adó kéko...
Felhősebb idő várható a jövő héten, enyhülnek az éjszakai fagyok is, némi eső is jöhet.
A saját hatáskörben megtermelhető élelmiszer szavatolja az európaiak biztonságát a francia elnök szerint.
Természetjárás során bárki találkozhat a fák tövében megbúvó, mesevilágot idéző apró víztestekkel.
Egy energiaitalban 9,5, a kólában 9, a „dobozos” tejeskávéban pedig több mint 7 kockacukornyi cukor van.
A gleccserolvadás 18 milliméterrel növelte a tengerszint globális emelkedését 2000-2023 között.