Együttműködés az élelmiszerbiztonság fejlesztéséért
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal. Fontos cél a közös kutatá...
A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal. Fontos cél a közös kutatá...
Magas tápértékű biohaltakarmányt lehet előállítani a Balatonban tömegesen jelen lévő inváziós kagylófajokból állapították meg az Eötvös Loránd Kutatás...
Hét közös kutatás-fejlesztési projekt elindításáról döntött a Magyar-Thai Mezőgazdasági Munkacsoport hatodik ülése Thaiföldön. A Bognár Lajos helyette...
A tudomány mai állása alapján a töméses módszeren kívül nincs más elfogadott technológia a hízott liba- és kacsamáj előállítására. A kutatási projekt...
A fejést végzõ dolgozó szerepeA kutatók véleményeTöbb kutató az állománytej alacsonyabb sejtszámát tapasztalta azokban a tehenészetekben, ahol képzett...
Súlyos problémákat okozhat ez az állat a magyar vizekben, ezért volna szükség a változásra.
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.