Átfogó vizsgálat kezdődik az alternatív fehérjeforrások területén
Az éghajlatváltozás, a növekvő népesség, a globalizáció egyaránt arra sarkallja az emberiséget, hogy szinte mindenütt keressék a fenntartható és alter...
Az éghajlatváltozás, a növekvő népesség, a globalizáció egyaránt arra sarkallja az emberiséget, hogy szinte mindenütt keressék a fenntartható és alter...
Pár éven belül piacra kerülhet a laboratóriumban előállított steak, ami a klímának, az állatoknak és az egészségnek is jó – írja a Magyar Nemzet az M1...
Elutasítjuk a műhúsokat, de a nem állati alternatívák már népszerűek idehaza is – derül ki a Magyar Nemzet csütörtöki cikkéből.
A marhatenyésztés egyes módjainál jobban hozzájárulhatnak a globális felmelegedéshez hosszú távon a laboratóriumban növesztett hústermékek, legalábbis...
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.
Jelentősen drágult a spanyol és marokkói importból származó paradicsom Lengyelországban.