„Tanuljunk együtt!” programsorozat: a vörösáru- és töltelékáru-gyártás következik
Az őszi félévben is folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében a „Tanuljunk együtt!” programsorozat,...
Az őszi félévben is folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében a „Tanuljunk együtt!” programsorozat,...
Az előzetes adatok szerint 2018-ban több mint 6 milliárd forint árbevételt ért el a Gyulahús Kft., és az idén is további forgalomnövekedésre számítana...
A kihizlalt máj a foie gras speciális termék, melyet meghatározott víziszárnyasok (a lúd, a pézsmaréce, valamint a házikacsa és a pézsmaréce fajhibrid...
A metszésnél fontos, hogy a sebzési felület minél kisebb legyen, így csökkenthetjük a kártevők és kórokozók bejutásának esélyét.
A magyar kukoricatermesztés lényegében egy kezelendő kockázathalmazként értelmezhető.
A baromfiállományokban óriási pusztítást végez a madárinfluenza, és különösen aggasztó, hogy egy ideje tejelő tehenekben is jelen van a kór.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.