Sajtmustrát szervez a Magyar Sajtkészítők Egyesülete
Sajtmustrát szervez immár nyolcadik alkalommal a Magyar Sajtkészítők Egyesülete szeptember 5-én az Etyeki Látogatóközpontban a program az idén egy saj...
Sajtmustrát szervez immár nyolcadik alkalommal a Magyar Sajtkészítők Egyesülete szeptember 5-én az Etyeki Látogatóközpontban a program az idén egy saj...
A magyar sajtkultúra fejlesztése a kormány és a sajtkészítők közös feladata, különös tekintettel a magyar sajtkülönlegességek bemutatására, ugyanis "a...
Sajtbírálókat avattak június végén Budapesten; a különleges szakemberek a fogyasztókat, a sajtkészítőket és az éttermeket egyaránt segítik a jövőben....
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács támogatásával, március 22-i kezdettel sajtbírálói képzést indít a Magyar S...
Nemrégiben két ember, Sándor Tamás sajtmester és Segal Viktor séf úgy gondolta, hogy az eddiginél szélesebb körben kell megismertetni a kitűnő magyar...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.