Ilyen élelmiszerekkel vannak tele a boltok: sok magyar nem is tudja, mit vesz
A legtöbb élelmiszer előállítása üvegházhatású gázok kibocsátásával jár, amelyek hozzájárulnak az éghajlatváltozáshoz.
A legtöbb élelmiszer előállítása üvegházhatású gázok kibocsátásával jár, amelyek hozzájárulnak az éghajlatváltozáshoz.
A nevelésük közel három évig tart, ez idő alatt szigorú, illetve részletes minősítési eljáráson esnek át.
A globális hústermelés várható növekedése elsősorban a közepes és alacsony jövedelmű országokból fog származni az összes állattenyésztési ágazatban.
Nagyon felkapott termék lett a német pékségben.
Továbbra is az ázsiai nagyhatalom a legnagyobb marhahús-vásárló a világon.
Új, a korábbiaknál szélesebb adatbázis segíti az uniós mezőgazdaság fenntarthatóvá tételét.
Reggel a Dunántúl északkeleti részén és Budapest körül lesz csak felhősebb idő, végül ott is feloszlik a felhőzet, másutt derült lesz az ég
Hazánkban egyre nagyobb az igény a spenótra, amely egészségtudatos táplálkozásunk fontos részévé vált.
Az állati takarmányokban felhasználható adalékanyagokról szóló jogszabályokat módosított az Európai Bizottság.
Megjelent az Agro Napló napraforgóval foglalkozó különkiadványa.