Két időpontban is lesz permetezőgép-felülvizsgálati alapképzés szeptemberben
A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Mezőgazdasági Gépesítési Intézet (NAIK MGI), valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih...
A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Mezőgazdasági Gépesítési Intézet (NAIK MGI), valamint a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih...
A hagyományok szerint a KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karral és a Magyar Növényvédő Mérnök...
A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KARA posztgraduális, költségtérítéses növényvédelmi szakmérnök képzést indít ez év...
Minden csupa fehér a Mecsek csúcsán, de már nem sokáig tart a téli mesevilág, csütörtöktől jön az enyhülés.
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.