Nem csillapodnak a kedélyek: jön a V4-es agrárszervezetek közös tüntetése
Közös gazdademonstrációra készülnek a V4-es agrárszervezetek Lettország és Litvánia képviselőivel közösen.
Közös gazdademonstrációra készülnek a V4-es agrárszervezetek Lettország és Litvánia képviselőivel közösen.
A NAK elnöke szerint hosszabb távon a kiskereskedelmi láncok érdeke is a belföldi élelmiszer-beszállítói arány növelése.
Iskolákba és óvodákba telepített ágyásokat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a PENNY.
További lépéseket javasol az ukrán gabona okozta piaci zavarok kezelésére az agrárkamarai munkacsoport.
A Közös Agrárpolitika keretein belül a korábbinál háromszor nagyobb, mintegy 310 milliárd forint forrás áll az erdészeti ágazat rendelkezésére.
Áder János az idei aszály következményeiről beszélgetett új podcastjában Győrffy Balázzsal, az Agrárkamara elnökével.
Megnyílt a 7. PREGA.
Már 212 milliárd forint értékű támogatási igényt nyújtottak be a gazdálkodók.
Át kellene gondolni az Európai Zöld Megállapodás célkitűzéseit.
Kenyeres Sándorral folytatott podcast beszélgetést Győrffy Balázs.
80%-ra emelik az agrártámogatások nemzeti kiegészítésének mértékét.
Partnernek kell tekinteni az agrárgazdaságot a klímavédelemben.
Véget ért az országos teszt, így teljesítettek a búzák és a repcék.
Az agrárkutatási újdonságok minél szélesebb körű elterjesztése a cél.
A koronavírus se tudott fogást találni az ágazaton.
Hogyan épít egymásra az innováció és a felsőoktatás?
Boros Attilával folytatott podcast beszélgetést Győrffy Balázs.
Harmadik alkalommal indít egyetemi ötletversenyt az Agrárkamara.
Kuba szeretné csökkenteni élelmiszer-ellátásának nemzetközi kitettségét.
Jámbor Lászlóval beszélgetett Győrffy Balázs.
Marad a hideg idő, és felhők is jönnek, de csak elvétve lesz gyenge csapadék.
A nyugdíjasok számára visszatérítik az élelmiszeráfa egy részét – mondta a miniszterelnök évértékelő beszédében.
Módosult az „Egyedi tudásátadási szolgáltatások támogatása” című pályázati felhívás.
Ma már inkább érdekességnek számít a hajdinás hurka, amelynek készítése még a rizs elterjedése előtti időkből ered.
Napjainkban egyre ritkábban találkozni igazi fateknőkkel, amelyekben annak idején például disznóvágáskor a kolbászt keverték, a húst sózták.