Óriási siker: nagyot mentek a magyar pezsgők a 2024-es világbajnokságon
Több magyar pezsgőt is arany- és ezüstéremmel díjaztak az idei versenyen Londonban.
Több magyar pezsgőt is arany- és ezüstéremmel díjaztak az idei versenyen Londonban.
Figyelmeztetik a borászokat: az erjedés során keletkező mustgáz veszélyes lehet!
Nem zártak fényes évet 2023-ban a borászatok Magyarországon, sokan komoly veszteségeket szenvedtek el.
Ugyanabban a borászatban készült az ország legjobb cabernet franc-ja és cabernet sauvignonja.
Már most érdemes megtenni a vízmérők, valamint a vízvezetékek és a szerelvények téliesítését.
A megfelelően tisztított és karbantartott eszközök sok éves közös munkával hálálják meg a gondoskodást, így megkímélve a pénztárcánkat is.
Jövő héten újraindul a Budafoki Pincejára, március 4-től minden hónap első szombatján megnyílnak a budafoki borpincék.
Figyelmezteti a lakosságot a MaVíz Magyar Víziközmű Szövetség a tél beállta előtt.
Most kell nagyon észnél lenni a borospincékben.
Ennek nem fognak örülni a borfogyasztók.
Egyre többen élnek a Zártkerti Program lehetőségeivel.
Sok magyar nem is tud róla, hol érdemes csúcsborokat vásárolni.
Íme a legfőbb tudnivalók a pincéről és a legfontosabb berendezésekről.
7500 tétel közül szerezte meg az első helyezést a Cassiopeia.
Fokozottan kell figyelni a mustgáz veszélyeire.
Ötvenhat ország 18 094 borából kerültek az ötven kiválasztott közé.
Elképesztően sikeresek a magyar borok a külföldi piacokon.
Kóstold körbe a Balatont!
Több tényező is komoly hatással lehet az ágazatra.
A pandémia egyben új lehetőségeket is nyitott.
Megnyitja kapuit Európa egyik legnagyobb mezőgazdasági szakkiállítása, a kilenc napig tartó, neves Salon d'Agriculture.
A kullancsok elsősorban a magas fűben, bozótos részeken és nedves avarrétegekben érzik jól magukat.
Új, a korábbiaknál szélesebb adatbázis segíti az uniós mezőgazdaság fenntarthatóvá tételét.
Reggel a Dunántúl északkeleti részén és Budapest körül lesz csak felhősebb idő, végül ott is feloszlik a felhőzet, másutt derült lesz az ég
Hazánkban egyre nagyobb az igény a spenótra, amely egészségtudatos táplálkozásunk fontos részévé vált.