Hatalmas lehetőséget kap tavasztól több ezer magyar
Tavasszal újabb 500 iskolában ismerkedhetnek meg a magyar erdőkkel az Erdő Program keretein belül.
Tavasszal újabb 500 iskolában ismerkedhetnek meg a magyar erdőkkel az Erdő Program keretein belül.
A Településfásítási Program eddigi négy ütemében összesen 56 000 sorfát ültettek el 1500 településen.
Tovább folytatódik az ország legnagyobb belterületi fásítási programja 2024-ben is.
Idén ősszel is látványos szakmai és családbarát programokkal várja látogatóit az OMÉK.
Telefonos applikációval bővült a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) gólyafészek adatbázisa.
Megnyílik a regisztráció a 2023-as Településfásítási Programhoz, ezeket érdemes tudni.
A Takarékbank is segíti a Bankszövetség erdőtelepítési akcióját.
A programra november 3-ig lehet jelentkezni.
A Hazai Termékek Hónapja lett augusztus.
Egy év kihagyás után ismét megrendezik a NAK Szántóföldi Napokat.
Borexport Akadémia képzést indít az Agrármarketing Centrum.
Sötétedés utánra számos izgalmas programmal készültek.
A szervezők a koronavírus-járvány miatt több óvintézkedést is életbe léptettek.
17. alkalommal rendezték meg a Muzsikál az erdő rendezvénysorozatot.
A rendezvények többsége előzetes regisztrációhoz kötött.
A legjobb szakemberek mérhetik össze tudásukat.
Tanulmányút-sorozatot szervez a kamara
Ha a termelésen túl akarunk lépni, ekkor ezt mindenképp meg kell tanulnunk
"FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!" címmel üzemlátogatásokat szervez a NAK.
Idén 32. alkalommal rendezik meg a rendezvényt.
Megnyitja kapuit Európa egyik legnagyobb mezőgazdasági szakkiállítása, a kilenc napig tartó, neves Salon d'Agriculture.
A kullancsok elsősorban a magas fűben, bozótos részeken és nedves avarrétegekben érzik jól magukat.
Új, a korábbiaknál szélesebb adatbázis segíti az uniós mezőgazdaság fenntarthatóvá tételét.
Reggel a Dunántúl északkeleti részén és Budapest körül lesz csak felhősebb idő, végül ott is feloszlik a felhőzet, másutt derült lesz az ég
Hazánkban egyre nagyobb az igény a spenótra, amely egészségtudatos táplálkozásunk fontos részévé vált.