Katasztrófa a konyhában? Ezt a titkos receptet a legtöbb magyar nem ismeri
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Rengeteg szabályt kell betartani, ha ételérzékenységgel küzdő vendéget várunk otthonunkba.
Új takarmány termékcsalád kifejlesztése zajlik, melyek segítségével az állatok genetikai adottságait szeretnék kiaknázni.
Gyógynövényeket is tartalmazó étrend-kiegészítőket fejlesztettek.
A Szent István Egyetem kutatói tojásból készítik tejhelyettesítő termékeiket.
Az Egyszer volt pálinka termékcsalád a zene világnapján debütált.
Hamarosan debütál a gyártó első saját felsőerjesztésű söre.
Kutatás-fejlesztési projekt a Sole-Mizo Zrt.-nél.
Új termékcsalád, új célcsoport.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.
A szecsuáni bors hazánkban még nem terjedt el, pedig stabilan téltűrő, és egyik változata az enyhébb telejen még a lombját is megtartja.
A kisajátított ingatlanok csak átmenetileg válnak állami tulajdonú ingatlanokká, később árverésre, azaz új magántulajdonba kerülnek.
Bár a nappali enyhébb hőmérsékletek és az eső csökkenthetik a hótakarót, sok helyen maradhat fehér karácsony.
Magyarország kiaknázatlan lehetőségeket kínál Európa biomassza-alapú ágazatai és a zöld növekedés számára