2019: a record year for EU agri-food trade
2019 proved to be a record year for EU agri-food trade. The export value of agri-food products came to a total of €151.2 billion (rising by 10% from D...
2019 proved to be a record year for EU agri-food trade. The export value of agri-food products came to a total of €151.2 billion (rising by 10% from D...
The latest monthly agri-food trade report published on 22 July shows that a strong increase in exports observed from the beginning of the year continu...
The latest monthly agri-food trade report published today shows that the monthly value of EU agri-food exports in March 2019 reached €12.6 billion whi...
The value of EU agri-food exports in January 2019 increased for the 4th year in a row to reach a new record level of €11.2 billion.
With an agri-food trade value of €255 billion in 2017, the EU confirms for yet another year its position as largest global exporter and importer of ag...
The value of EU agri-food exports in January 2018 reached EUR 10.6 billion, representing a 4.5% increase in value over the same period a year ago, acc...
Published today by the European Commission, the latest monthly trade report shows that the value of EU agri-food exports reached €12.7 billion in Nove...
The latest monthly trade report shows that the value of EU agri-food exports in October 2017 reached €12.3 billion, maintaining their high performance...
The European Commission published on 23 October the latest monthly trade report showing that European agri-food exports remain strong for August 2017...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.