2022. szeptember 26. 10:58
Száz éves a szentesi baromfi-feldolgozás
Száz éve kezdődött el a Csongrád-Csanád megyei Szentesen az iparszerű baromfi-feldolgozás. Az üzem 1922-ben nyílt meg, és a két világháború között Eur...
Száz éve kezdődött el a Csongrád-Csanád megyei Szentesen az iparszerű baromfi-feldolgozás. Az üzem 1922-ben nyílt meg, és a két világháború között Eur...
Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb estétől délnyugaton fordulhatnak elő kisebb szakadozások
Tényleg annyira veszélyesek az adalékanyagok az élelmiszerekben, amennyire mondják?
Második alkalommal díjazta a legjobb gazdákat a Kukorica Kör Egyesület 2025 január 16-án.
A nyers tejnek számos eljáráson kell átesnie, mire vajként az asztalunkra kerülhet.
2021 júniusa óta most van a legmagasabb szinten a kukorica jegyzése a chicagói árutőzsdén.