New, seminal fermentation method developed
There are many benefits to feed fermentation in pig farming: decreased feed costs, improved feed digestibility, reduced use of antibiotics and last bu...
There are many benefits to feed fermentation in pig farming: decreased feed costs, improved feed digestibility, reduced use of antibiotics and last bu...
With an innovative pen concept, WEDA Dammann & Westerkamp ensure more animal wellbeing in sow managements: the farrowing pen “MoreFlex” is convinc...
On September 13, WEDA Dammann & Westerkamp were presented with the renowned Innovation Star in the Pig Management Category for their Fermentation...
Schöne Bestätigung für die Stalleinrichter aus dem südoldenburgischen Lutten! Auf der französischen Leitmesse für die moderne Tierhaltung in Rennes wu...
During piglet raising, the foundation is laid for an optimal fattening and carcass performance of the fattening pigs. Accordingly, the energy and nutr...
In 1979, WEDA Dammann & Westerkamp put Liqui Comp on the market. The feeding computer has been successfully used by pig farmers to this day. These...
With effect of January, 20th 2014 Erich Stallkamp sold his stake in WELTEC, a manufacturer and operator of biogas plants based in Vechta, Germany.
In cooperation with Kassel University, WEDA Dammann & Westerkamp, specialists for pig house equipment from Lutten, have developed a new kind of ma...
WEDA Dammann & Westerkamp GmbH (Lutten) treat their feeding computer “4PX“ with new and useful program features. With this current version, WEDA p...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.