MENÜ

Figyelem! Mindjárt itt van a leadási határidő!

Agro Napló 2022.06.08.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a VP3-14.1.3-22 kódszámú, a „Kiskérődző állatjóléti támogatás” című pályázati felhívás alapján a támogatási kérelmek benyújtására június 16. napjáig van lehetőség.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy Széchenyi 2020 keretében megjelent a VP3-14.1.3-22 kódszámú, a Kiskérődző állatjóléti támogatás” című pályázati felhívás alapján az állatok javát szolgáló szigorú higiéniai és takarmányozási előírások teljesítéséből fakadó növekvő kiadások, többletköltségek kompenzálására szolgáló támogatás igénybevételére vonatkozóan támogatási kérelmet 2022. június 16. napjáig lehet benyújtani. A határidő elmulasztása jogvesztő hatályú! – értesült a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara közleményéből az Agro Napló.

A támogatási kérelmet kizárólag elektronikus úton, a Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) honlapján keresztül elérhető elektronikus űrlapkitöltő felületen lehet benyújtani a támogatási kérelmek az Elektronikus kérelemkezelés/Vidékfejlesztési Program (2014-2020) Támogatási Kérelem/Állatjóléti intézkedések/VP Kiskérődző állatjólét menüponton keresztül.

Az elektronikus támogatási kérelembenyújtáshoz a Kincstár által kiadott Kitöltési útmutató itt érhető el.

A támogatás kapcsán korábban megjelent, további információkat tartalmazó cikket itt, a pályázati felhívás korábbi módosításairól szóló cikkeket pedig itt és itt érhetik el.

A támogatási kérelmek kapcsán további információ a Kincstár honlapján a „Kérdés-Válasz” fül alatt, vagy az [email protected] e-mail címen érhető el.

 

(Forrás: NAK)