2024. április 19. péntek Emma

Kihirdették „Az Év Szaktanácsadója” díj nyerteseit

Agro Napló
Kihirdették „Az Év Szaktanácsadója” díj nyerteseit június elején; az Agrárminisztérium (AM) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) írta ki megmérettetési lehetőséget ezen a területen, aminek a célja azon szaktanácsadók elismerése volt, akik kiemelkedően, a mezőgazdasági termelők érdekeit leginkább szolgálva végzik a munkájukat – közölte a köztestület az Agro Naplóval.

„Az Év Szaktanácsadója” díj az AM és a NAK közös szakmai elismerése. A díjra jelöltek közül a hat legjobbnak ítélt pályázati anyagot benyújtót hallgatta meg az AM, a NAK és a Nemzeti Agrár-tanácsadási Bizottság (NATaB) képviselőiből álló szakmai grémium.

„Az Év Szaktanácsadója” címet Naszvadi Endre Zoltán Tolna megyei szaktanácsadónak ítélték, aki a Dél-Dunántúl legnagyobb szaktanácsadói központját hozta létre, több mint száz szövetkezeti és kétezer gazdálkodó ügyféllel rendelkezik, és egyben gazdaköri elnök is, 15 éve szaktanácsadó.

Bányai Tibor „Az Év Innovatív Szaktanácsadója” különdíjban, Mészáros Gergely „Az Év Erdőgazdálkodási Szaktanácsadója” különdíjban részesült, valamint – a pályázaton elért kimagasló eredményért és a kitűnő szaktanácsadási munkájáért – elismerő oklevelet vehetett át Illés Attila, Kiss Gábor és Vágner Ákos. 

A díjak átadására június 9-én került sor, a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow keretében, Mezőfalván. Az elismeréseket Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Győrffy Balázs, a NAK elnöke, valamint Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, NATaB-elnök adta át – olvasható a közleményben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét keresik az Év Szaktanácsadóját

Ismét keresik az Év Szaktanácsadóját

Az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2023-ban is meghirdeti az Év Szaktanácsadója Díjat. A jelölés beérkezésének határideje: 2023....

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!